-40%

-40%

GaitLine Advance PRO – Sand/Sand/Nougat

Produktnr: 36-665-H

Advance PRO modellen fra GaitLine gir en fantastisk demping, lettere vekt, mer rebounce og svært god varighet. Skoene er perfekt for de som går mye i løpet av dagen.

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les mer om hvorfor GaitLine bør bli ditt neste skopar.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 1 379,-

Før kr 2 299,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Beskrivelse

Beskrivelse

Skomodellen Advence PRO fra GaitLine gir en fantastisk demping, lettere vekt, mer rebounce og svært god varighet. Skoene er perfekt for de som går mye i løpet av dagen.

Hvorfor velge GaitLine Advance PRO?

Advance PRO har en sømløs 3D strikket overdel i elastisk nylon. Den flotte strikken gir skoen en lavere vekt og god pusteevne, samtidig som den tilpasser seg foten din gjennom dagen.

Mellomsålen har vårt nye IGNITE PRO skum som gir fantastisk demping, markedets beste rebounce, lav vekt og svært god varighet. Det er den perfekte balansen mellom vekt, demping og respons. For å sikre best mulig passform og stabilitet har vi i tillegg forsterket hælen og begge sidene med termoplast.

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les artikkelen om hvorfor GaitLine bør være ditt neste skopar her.

Hvem passer denne GaitLine modellen for?

GaitLine Advance Pro er perfekt for de som går mye i løpet av dagen. Skoene er også svært nyttige for de som står store deler av dagen. Skoene trives nemlig godt på asfalt og andre harde underlag.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Størrelseguide

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her.

Usikker på hvilken GaitLine modell du skal velge?

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42

Merke

GaitLine

Garanti

2 år

Omtaler

Du liker kanskje også…