MEDLEM

-40%

GaitLine Track Knit – Chocolate/White Fritidssko, Dame

Varenummer: 36-239-H

Track Knit, din favoritt i hverdagen! Finnes også i lyseblå, marineblå, sort/hvit, helsort og grønn.

Størrelse: Normal

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

 

 

MEDLEM

kr 1 139,-


Ikke medlem

kr 1 899,-

Kampanjeslutt: 22.10.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Track Knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen. Den optimale dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong.

Størrelsesguide

Track Knit har en medium bred såle og oppleves normal i størrelsen. Skoen har en lett og luftig overdel som puster godt og tilpasser seg foten gjennom dagen.

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38,5, 39, 40, 40.5, 41, 42

Farge

Beige, Hvit

Omtaler

Du liker kanskje også…