-50%

-50%

TraXole piggsko, Dame/Herre

Varenummer: 10-621-H

Over 150 solgt de siste 14 dagene

Gå sikkert i vinter med Traxole piggsko, med pigger av Wolframstål! Utsolgt for din størrelse? Vi har flere typer piggsko; Training og turskoen Hiking.

Husk TraXole skobeskytter!

Usikker på hvilken TraXole piggsko du skal velge? Les vår guide her.

Årets modeller er helt normale i størrelsen. Bestill størrelsen du bruker i andre sko.

kr 700,-

Før kr 1 399,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 31.12.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Gå sikkert i vinter med Traxole piggsko! Denne bestselgeren gir det den tryggheten du trenger på det glatte føret gjennom vinteren.

Hvorfor velge piggsko fra TraXole?

Slitesterke, kraftige pigger som gir maksimalt grep. Gummiforsterket tupp for å tåle bruk og refleksdetaljer for bedre synlighet når du er ute i vintermørket. Smart kombinasjon med borrelås og lisser som sikrer god passform. Med sine 17 pigger holder du deg garantert sikker på føret.

Unike pigger av Wolframstål

Alle våre piggsko har pigger laget av wolframstål (også kalt Tungstenstål), som gjør at de vil holde seg år etter år. Wolframstål er meget slitesterkt, har god hardhet, god styrke og seighet og korrosjonsbestandighet. Det vil si at piggene ikke ruster like lett.

Hvem passer piggskoene for?

Disse passer for alle som vil holde på varmen på føttene i vinter og de som vil unngå å skli på det glatte føret. Skoene er vinterforet med 3M Thinsulate for å holde deg varm.

Størrelsesguide

Fjorårets versjon av TraXole Piggsko var litt små i størrelsen, i år er de helt vanlige i størrelsen! Hva betyr dette for deg? Det vil si at størrelsen du bestiller i dag er mer korrekt i forhold til din egen skostørrelse.

Synes du det er vanskelig å handle sko på nett? Klikk deg videre og få konkrete råd for å gjøre valg av størrelse litt enklere!

Hvordan ta ekstra vare på piggskoene?

Du kan ta vare på både piggene og gulv med et enkelt tiltak. Kjøper du TraXole Skobeskytter kan du enkelt sette denne på skoene for å beskytte både piggene, men også gulvet fra merker. Skal du for eksempel på butikken kan dette være lurt å ta med.

Oppsummert

Slitesterke, kraftige pigger av tungsten
Maksimalt grep
Vinterforet med 3M Thinsulate
Refleks detaljer for bedre synlighet
God demping i sålen
Gummiforsterket tupp
Foret innersåle med isolerende egenskaper
Meget vannavisende
Én sko veier ca. 415g
17 pigger per sko

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

TraXole

Garanti

2 år

Farge

Svart

Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Hvordan er den i størrelsen

Normal

Omtaler

Du liker kanskje også…