Godfot Basic trykkavlastende såle

Produktnr: 12-282-H

«Går og står 9-10 timer på jobb, ingen ømme knær eller føtter etter bruk av godfot sålen🥰» – Christina

Disse innovative sålene er designet for å gi en jevn trykkfordeling, som forebygger belastningsskader og forbedrer blodsirkulasjonen.

✔️ Dempet trykkfordeling
✔️ Forebygger og lindrer
✔️ Stimulerer sirkulasjonen

Bedre helse med godfot. Les guiden her

kr 299,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Innovativ komfort

Godfot Basic såler er en revolusjon innen fotkomfort. Ved hjelp av en flytende væske (glyserin) gir den en unik kombinasjon av trykkavlastning og massasje som hjelper deg gjennom lange arbeidsdager eller aktive fritidsaktiviteter.

Egenskaper som gjør en forskjell

  • Massasje for føttene: Den dynamiske bevegelsen i sålene masserer føttene dine kontinuerlig, noe som bidrar til forbedret blodsirkulasjon og velvære. God blodsirkulasjon i føttene motvirker kalde, slitne og hovne bein.
  • Tilpasningsdyktig design: Sålenes tynne og fleksible form gjør at de passer i nesten alle skotyper og kan enkelt tilpasses din skostørrelse ved å klippes til. De kan derfor plasseres oppå andre såler uten at det blir for trangt.
  • Holdbar og slitesterk: Laget av et mykt og slitesterkt syntetisk materiale, sikrer sålene en behagelig opplevelse og har en normal levetid på 6-12 måneder, ved daglig bruk.

Hvem passer Godfot basic såle for?

Godfot Basic såler passer for alle som ønsker ekstra støtte og komfort i hverdagen. De er spesielt gunstige for yrkesaktive som tilbringer mange timer på beina, personer med fotrelaterte smerter som Plantar Fascitt eller artrose, og de som søker ekstra komfort i hverdagen.

Bruksområder

  • Yrkesliv: For de som står og går mye på jobb, som opplevde ingen ømme knær eller føtter etter bruk.
  • Trykkavlastning: Sålene tilbyr god trykkavlastning for en mer behagelig dag.

Vaskes for hånd eller i maskin inntil 40º. Unngå bruk av tørketrommel og la de selvtørke.

Godfot Basic såler er ikke bare en såle, det er en investering i din daglige komfort og helse. Prøv dem selv og ta skrittet mot en smertefri og mer energisk hverdag.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Godfot

Skostørrelse

36/37, 38/39, 40/41, 41/42, 42/43, 43/44, 44/45, 45/46, 46/47

Omtaler