Høibo ICEWALKERS Karlskrona piggsko, vendbare pigger

Produktnr: 10-800-H

Møt den norske vinteren med tillit i ICEWALKERS Karlskrona piggsko. Disse stilige, vanntette og varmfórede vinterstøvlettene, utstyrt med vendbare pigger og en termo innersåle, gir deg uovertruffen grep og komfort i kalde forhold.

✔️ Innovativt OC-system med pigger på forfot og hæl
✔️ Varmt og vanntett design
✔️ Praktisk glidelås i siden for å enkelt ta på og av støvlettene

kr 1 998,-

Beskrivelse

Beskrivelse

ICEWALKERS Karlskrona piggsko er et testament til moderne fottøyteknologi. Med et unikt OC-system, tilbyr disse støvlettene ikke bare stil, men også funksjonalitet som står i mot de tøffeste vinterforhold. Vendbare pigger på både forfot og hæl sikrer at du har det beste grepet mulig, uansett hvor glatt det er.

Fordelen med vendbare pigger

I motsetning til vanlige vinterstøvler, tilbyr Karlskrona fleksibiliteten til å tilpasse seg både isete og vanlige overflater. Dette gjør dem til en ideell sko for de skiftende norske vinterforholdene, hvor du kan bevege deg trygt uten å måtte bytte sko.

Passer perfekt for

Karlskrona er designet for kvinner som verdsetter både stil og funksjonalitet i sine vinterstøvler. Enten du er en urban eventyrer, en utendørs entusiast, eller bare på utkikk etter en pålitelig støvel for daglig bruk, tilbyr Karlskrona alt du trenger for å møte vinteren med selvsikkerhet.

Bruksområder

  • Vinterfotturer: Utmerket for vandreturer i krevende vinterlandskap.
  • Urban Bruk: Ideelle for bylivet, kombinerer beskyttelse med elegant stil.
  • Daglig Komfort: Ideell for daglig bruk, gir de sikkerhet og komfort gjennom hele vinteren.

ICEWALKERS Karlskrona piggsko er det ultimate valget for den moderne kvinnen som vil møte vinteren med stil, komfort og sikkerhet.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Merke

ICEWALKERS

Omtaler

Du liker kanskje også…