GaitLine Advance PRO – Black/Black/Black Fritidssko, Dame / Herre

Produktnr: 36-799-H

Advance PRO modellen fra GaitLine gir en fantastisk demping, lettere vekt, mer rebounce og svært god varighet. Skoene er perfekt for de som går mye i løpet av dagen. Finnes også i sort/hvit.

Størrelse: Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse.

Usikker på hvilken modell du skal velge? Les vår GaitLine-guide.

kr 2 299,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Hvorfor velge denne GaitLine Pro modellen?

Advance PRO har en sømløs 3D strikket overdel i elastisk nylon. Materialet er så fleksibelt at det tilpasser seg fotens endringer gjennom dagen. Den flotte strikken gir også skoen lavere vekt og god pusteevne. For å tillegge stabilitet i overdelen har vi laget en TPU forsterkning både på innsiden og utsiden av mellomfoten. Pløsen er også foret ut med ekstra skum for å unngå ubehagelig press mot foten. Mellomsålen har vårt nye IGNITE PRO skum som gir fantastisk demping, markedets beste rebounce og svært lav vekt. IGNITE PRO er også 100% resirkulerbart og har lang levetid.

  • IGNITE PRO for overlegen respons og demping
  • Pustende elastisk 3D strikket overdel
  • TPU støtte i mellomfot og hælkappe
  • 100 % resirkulerbart skum i mellomsålen
  • Ekstra skum i pløse og hæl for optimal passform
  • Patentert SGL-teknologi gir en balansert fot og kropp

Teknologien i denne skoen er utviklet på bakgrunn av 15 års arbeid i Olympiatoppen, slik at du som aktiv skal få den ultimate restitusjonen og motvirke slitasje. Skoen er med på å rette opp hælen, støtter fotbuen og fordeler trykket riktig. Dette gjør at belastningen blir ergonomisk god for føtter, hofter, knær og rygg

8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Les artikkelen om hvorfor GaitLine bør være ditt neste skopar her.

Hvem passer denne GaitLine modellen for?

Denne skoen tåler virkelig alle distanser du ønsker å gå. Trives spesielt godt på asfalt og andre harde underlag.  Derfor passer den til alle.

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

Størrelseguide

Vi anbefaler at du går opp ½-1 størrelse i denne GaitLine modellen.

Rengjøring av GaitLine sko

Ikke vask de GaitLine skoene i vaskemaskinen. I vaskemaskinen vil skoene bli utsatt for mye press, høye temperaturer og såpe som ikke er tilpasset skoen. Dette kan føre til at limet kan løsne, materialet kan råtne, og selve formen på skoen faller sammen. Hælkappen får også kjørt seg hardt i vaskemaskinen.

Det er ikke vanskelig å vedlikeholde skoene. Les mer om hvordan du tar vare på dine GaitLine sko her.

GaitLine med et bredt utvalg til enhver anledning

GaitLine har et bredt utvalg av skomodeller som passer ulike behov. Er du usikker på hvilke skomodell du skal velg? Da kan du lese om hvordan velge riktig GaitLine modell her.

Ofte stilte spørsmål om GaitLine

Er du nysgjerrig på om GaitLine-sko er noe for deg? Her har vi samlet noen vanlige spørsmål som vi i Enklere Liv ofte får om GaitLine. Alt fra hvordan sålen er, hva skoene passer til og mer. Les ofte stilte spørsmål om GaitLine her

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

GaitLine

Farge

Sort

Garanti

2 år

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Omtaler