Topp 10 denne måneden

Nedenfor finner du en oversikt over våre mest solgte produkter denne måneden.


#1 EasyCheese® Osteklokke

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

#2 Little Hotties håndvarmer

Yaktrax® håndvarmer er en trygg, enkel og helt naturlig løsning for kalde hender. Når den er åpnet og utsatt for oksygen i luften, begynner denne engangs, men miljøvennlige varmeren, å virke på få minutter.

#3 TraXole skobeskytter

Beskytter piggskoene og gulvet, perfekt til dine TraXole piggsko

#4 TraXole piggsko

Slitesterke, kraftige pigger som gir maksimalt grep. Vinterforet med 3M Thinsulate slik at du holder deg varm.
Gummiforsterket tupp for å tåle bruk og refleksdetaljer for bedre synlighet når du er ute i vintermørket.

#5 Tufte Tøymunnbind sort

Leveres med filter for økt beskyttelse. Dette er laget av polypropylen og er et engangsfilter som skal kastes etter bruk. Bruk av filter gir økt beskyttelse og er laget for å holde mikroorganismer tilbake. Med filter vil man oppnå en filtreringseffekt på 99 % og tilfredsstiller således kvalitetskrav for tøymunnbind slik det er spesifisert i SN-CWA 17553:2020 der filtreringseffektiviteten er anbefalt over 70 %.

#6 Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Massasjebelte for rygg, nakke og skuldre. Etterligner Shiatsu-massasje. Virker avkoblende, og pleier ømme muskler. Med varme- og lysfunksjon.

Beltet er meget brukervennlig. Det har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder for optimal komfort og effekt.

#7 Beurer Varmelaken TS19

Dette varmelaken fra Beurer er laget av myk mikrofleece og er behagelig mot huden. Perfekt i sengen!

Beurer MG 153 Nakkemasserer

#8 Beurer MG 153 Nakkemasserer

Nakkemasserer med valgfri varmefunksjon for en dyp og beroligende massasje og optimal muskelavspenning.

#9 OXO 3-i-1 Avocadodeler

Med 3-i-1 avocadodeleren fra OXO kan du dele avocadoen i to, fjerne stenen med en lett dreining og skjære avocadoen ut i fine, ensartede skiver. Den har et behagelig non-slip grep.

#10 CURA Pearl vektdyne

Cura Pearl er en omsluttende og kjøligere vektdyne for forbedret søvnkvalitet og mer energi. Dynen kan bidra til å reduserer kroppens stresshormon. 10 års garanti på funksjon og søm. Ingen bytterett ved brutt forsegling. Les mer om hva Marit Bjørgen synes om vektdynen her.