Populære produkter

Nedenfor finner du en oversikt over våre mest populære produkter denne måneden.


#1 Royal Shopper Trillebag

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste.

Dette sier kundene våre:

Super trillebag! Lett å trille med de store hjulene, som jeg ser er litt større enn den jeg kjøpte for 12 år siden. Jeg er så fornøyd med dette produktet fra Andersen firma.  Den «gamle»  er «still going strong». Stoffet er jo blitt litt falmet, men den brukes fortsatt til å frakte ting fra bilen til hytta. Og jeg har brukt den masse! En sterk og anvendelig trillebag, og jeg forventer at jeg blir like fornøyd med den nye modellen som jeg nå også kjøpte fra Enklere Liv 

Liv, fra enklereliv.no

#1 Beurer MG 151 3D Shiatsu-masserer

Massasjebelte for rygg, nakke og skuldre. Etterligner Shiatsu-massasje. Virker avkoblende, og pleier ømme muskler. Med varme- og lysfunksjon. Beltet er meget brukervennlig. Det har tre hastighetsinnstillinger og åtte massasjehoder for optimal komfort og effekt.

Dette sier kundene våre:

Fantastisk apparat til vond nakke og rygg. Revmatiker og min hobby er strikking. Får ofte vond muskulatur deretter men dette apparate gjorde susen.

Grethe, fra enklereliv.no

#2 Beurer MP 64 Manikyr- og pedikyrsett

Manikyr- og pedikyrsett for profesjonell hånd- og fotpleie til hjemmebruk. Trådløs og oppladbart batteri. Ergonomisk design sikrer et godt grep for et perfekt resultat.

Dette sier kundene våre:

Jeg er kjempefornøyd !!! Hadde i mange år noe tilsvarende, men det var ikke med manikyr. Likte veldig godt at en kan velge retning den skal svive + at den brukes trådløs. Utvalget på hodene er stort, og enkelt å bruke. Da jeg var ferdige med å stelle mine føtter i går – salvet jeg dem inn i en deilig fotkrem. Skulle tro jeg kom rett fra fotterapeuten !! Utrolig deilig.  Den vil jeg ha glede av lenge ! 

Anne Torill, fra enklereliv.no

#3 EasyCheese® Osteklokke

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

Dette sier kundene våre:

Endelig en osteklokke som tar vare på osten over litt tid. Enkelt å «løfte» osten opp og man kan få plass til flere størrelser alt ettersom man setter den på høykant eller ei. Anbefales!

Bodil, fra enklereliv.no

#4 Beurer FM 90 Fotmasserer

Fotmasserer med både shiatsu- og lufttrykksmassasje, samt valgfri varmefunksjon. Passer opptil størrelse 46.

Dette sier kundene våre:

God informasjon fra bestilling til mottak. Populær og godt likt masasje som benyttes av flere i familen hver eneste dag

Martin, fra enklereliv.no

#5 Lettleselig klokke med kalender

Lettleselig og enkelt oppsett med automatisk nattdimmer.

#6 GaitLine Accent – Black/Black/Black Sandaler, Unisex

Den perfekte sandal for varme dager og/eller bruk innendørs hjemme eller på jobb! Den unike dempingen og norske SGL teknonologien gjør sandalen perfekt for aktive hverdager. Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

Dette sier kundene våre:

Beste skoene for meg. Har vært avhengig av fotsenger i sko i mange år, men når jeg fikk mitt første par GaitLine kunne jeg droppe dette. Anbefales på det sterkeste 

Reidun, fra enklereliv.no

#7 GaitLine Molto – Navy/White Fritidssko

Molto har et rent og klassisk design. Overdelen er laget i strikk, noe som gjør at skoen føles lett og luftig på foten. Dette materialet gir også skoen et mer sporty og moderne uttrykk. For å sikre en god passform er hælkappen forsterket med skinn. Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

Dette sier kundene våre:

Som et eldre ektepar går vi mye turer på hardt underlag,(asfalt)og disse skoene passer perfekt til vårt bruk.Som å gå på luft.Anbefales på det varmeste.

Jan Erik, fra enklereliv.no

#8 GaitLine Track Knit – Navy/White Fritidssko, Unisex

Vår mest solgte Gaitline modell i nye, flotte vår- og sommerfarger! Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.

#9 Lavrans Boxer JBlack

En boxer i en blanding av viskose og bomull gir en myk og komfortabel kvalitet. Samtidig som det gjør den utrolig behagelig å ha på og sitter slik den skal.  65% viskose, 30% Cotton & 5% Elastane. 170gsm

#10 GaitLine Track Knit – White/White/White Fritidssko, Unisex

Vår mest solgte Gaitline modell i nye, flotte vår- og sommerfarger! Les mer: Dette er GaitLine-teknologien.