Grete Waitz WEB-sandal med unike dempeegenskaper, hvit, dame

Produktnr: 10-156-H

Sandal med patentert WEB-såle for maksimal komfort og støtte. Eksklusiv modell hos Enklere Liv. Finnes også i svart.

✔️ Patentert WEB-såle: Unike dempeegenskaper
✔️ Hvitt glatt skinn: Elegant og slitesterkt
✔️ 3 regulerbare remmer: Perfekt passform, normal i størrelsen

kr 1 399,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Grete Waitz WEB-sandalen er laget med en egenutviklet, patentert WEB-såle som gir eksepsjonelle dempeegenskaper, takket være HGP-materialet utviklet av NASA. Denne sandalen har en overdel i hvitt, glatt skinn som ikke bare ser flott ut, men også gir langvarig holdbarhet. Den hvite Lycra-fôringen sikrer komfort og pusteevne, mens de tre regulerbare remmene gir optimal støtte og passform. Den 6 mm tykke Waitz innersålen, trukket med slitesterk mikrofiber, gir en myk og behagelig følelse under foten. I tillegg er det ekstra demping med to lag av 6 mm Waitz såle under hælen i mellomsålen, noe som gir en ekstra behagelig opplevelse, spesielt ved langvarig bruk.

Hvem passer WEB-sandalene for?

Denne sandalen er ideell for alle som verdsetter komfort og kvalitet i fottøyet sitt. Den passer spesielt godt for alle som ønsker et pålitelig og behagelig par sandaler for daglig bruk. Samtidig er den også perfekt for idrettsutøvere og de som trenger ekstra demping og støtte etter treningsøkter. Arbeidstakere som står og går mye i løpet av dagen, som lærere, helsearbeidere og butikkansatte, vil også dra stor nytte av de unike dempeegenskapene til WEB-sandalen.

Annen relevant informasjon

Historien bak Grete Waitz-produktene gir en ekstra dimensjon til sandalenes unike egenskaper. HGP-materialet, som opprinnelig ble utviklet av NASA for støtdemping rundt romkapsler, gir enestående demping som varer. Grete Waitz testet dette materialet selv, intensivt over en toårsperiode og konkluderte med at det var det beste hun noen gang hadde brukt. Dette materialet brukes nå i all produksjon av Grete Waitz sko og såler, og har vært på markedet siden 1992.

Selv om Grete Waitz-navnet forbindes med idrett, trenger du ikke være maratonløper for å dra nytte av disse produktene. Alle kan ha nytte av god støtdemping i skoene, uansett om du løper, går på jobb eller bare trenger et par komfortable sandaler for daglig bruk.

Produktfunksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Overdel: Hvitt glatt skinn
  • Fôr: Hvitt Lycra
  • Remmer: 3 regulerbare remmer
  • Innersåle: 6 mm Waitz såle trukket med slitesterk mikrofiber
  • Ekstra demping: 2 x 6 mm Waitz såle under hælen i mellomsålen
  • Størrelse: Normal i størrelsen

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,8 kg
Merke

Grete Waitz

Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Omtaler