Beurer BF 980 Smart og oppladbar badevekt med WiFi

Produktnr: 20-695

Beurer BF 980 badevekt med WiFi er en toppmoderne badevekt som tilbyr nøyaktig måling av ulike kroppsverdier, men også hjertemålinger og enkel tilgang til historiske data via gratis app – «beurer HealthManager Pro».

✔️ Best i test Lyd og bilde 2023
✔️ WiFi og gratis app
✔️ Oppladbar og brukervennlig

kr 1 499,-

18 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Beurer BF 980 badevekt representerer en ny æra av helseovervåkning hjemme. Med sin sofistikerte teknologi og elegante design er vekten mer enn bare et måleinstrument; den er en integrert del av din helse- og fitnessreise.

Hvorfor Beurer BF 980 badevekt?

  • Helhetlig Helseovervåkning: Med Beurer BF 980 kan du få en fullstendig kroppsanalyse som går utover tradisjonell vekting. Hjertefrekvensmåling og synkronisering med HealthManager Pro-appen gir deg innsikt i metabolsk alder, kroppsveske, kaloriinntak, BMR/AMR og beinmineralinnhold.
  • Innovativ Teknologi: En ekstra stor magisk display med dot matrix look og en stor ståflate med ITO-belagt sikkerhetsglass, gjør vekten både funksjonell og stilfull.
  • Brukertilpasset: Med 8 brukerminner og automatisk brukergjenkjenning, samt muligheten til å stille inn 5 aktivitetsnivåer, tilpasses vekten enkelt til forskjellige brukeres livsstil og behov.

Hvem passer vekten for?

Denne vekten passer for alle som er interessert i en grundig og helhetlig forståelse av sin kroppssammensetning. Enten du er en helseentusiast, en familie på jakt etter et felles helseverktøy, eller noen som ønsker å følge med på kroppsforandringer over tid, vil Beurer BF 980 møte dine behov.

Bruksområder

  • Helseovervåkning hjemme: Bruk vekten til daglig overvåkning av kroppsforandringer og hjertehelse.
  • Fitnessmål: Sett og følg opp dine fitnessmål med inngående kroppsanalyse.
  • Medisinsk overvåkning: For de med spesifikke helsekrav, kan vekten bistå med regelmessig sjekk av vitale kroppsmålinger.

Testresultater og brukererfaringer

I en test hos Lyd og bilde i 2023 fikk Beurer BF 980 WIFI karakteren «utmerket», og ble rost for sin tydelige brukeropplevelse. Brukerne kan nyte fleksibiliteten av å ikke være bundet til en app takket være fysiske knapper, og den omfattende instruksjonsboken på norsk sørger for enkel oppsett. Vekten ble også anerkjent for sitt integrerte batteri, stor og klar display, og sin tyske kvalitet som har stått seg siden 1919.

Beurer BF 980 badevekt med WiFi er en investering i din personlige helse. Med sin brukervennlige tilnærming og omfattende helsemålinger, står den ut som en ledende aktør i hjemmeovervåkning av helse.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 35 × 30 × 2,6 cm
Merke

Beurer

Omtaler

Du liker kanskje også…