Royal Shopper trillebag m/ store hjul, flere farger

Produktnr: 33-033-H

«Jeg er veldig fornøyd med min nye trillebag, og mulighetene for ekstrautstyr. Den må være best på markedet🤗🤗» – Ruth

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete.

✔️ Trillebagen tåler en last på inntil 50 kg
✔️ Ekstrautstyr som trappehjul og monteringsfeste til sykkel
✔️ Enkel å legge sammen

kr 1 899,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste. Hjulene på trillebagen er svært solide, og har en diameter på hele 25 cm.

Funksjoner

Trillebagen tåler en last på inntil 50 kg. Bagen rommer 49 liter, har svært god plass og er laget av vanntett termostoff. Bagen har innvendig lomme med glidelås og plastlomme for ID-kort eller liknende, oppbevaringslomme med glidelås og mobillomme bak, og lomme foran med klaff og borrelås. Bagen er svart eller rød.

En ekstra bøyle kan legges ut slik at du kan stable opp bruskasser eller liknende i tillegg til selve bagen. Bagen kan enkelt monteres av og på, og den har to store hanker som gjør at den enkelt kan bæres som en vanlig bag eller veske. Håndtaket i svart plast er bendbart. Selve rammen er laget i aluminium, og hele Royal Shopper kan enkelt legges sammen dersom du for eksempel ønsker å ta den med på tur.

Hvem passer Royal Shopper for?

Royal Shopper passer for alle som ønsker seg en robust trillebag med store hjul.  Designen og fargene på trillebagen er nøytralt og stilig, og passer like godt til menn som til kvinner. Stor bag gjør det mulig å foreta selv større innkjøp når du er ute med Royal Shopper.

  • Vekt:  3,5 kg
  • Dimensjoner: 58x35x24
  • Liter: 49

Ekstradeler

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Royal Shopper

Farge

Rød, Svart

Omtaler

Du liker kanskje også…