Royal Shopper Trillebag

Varenummer: 33-033

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene pĂĄ vanlige trillebager er for smĂĄ og pinglete.

1 499,-

Tomt pĂĄ lager

Registrer din e-post og bli varslet nĂĄr dette produktet er pĂĄ lager igjen

Pga. tekniske problemer kan det ta 3-4 dager lenger før du mottar din bestilling. Vi beklager ulempene det måtte medføre, og håper vi får løst problemet fort.

Beskrivelse

Beskrivelse

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste. Hjulene på trillebagen er svært solide, og har en diameter på hele 25 cm.

Trillebagen tåler en last på inntil 60 kg. Bagen rommer 41 liter, har svært god plass og er laget av vanntett termostoff. Bagen har innvendig lomme med glidelås og plastlomme for ID-kort eller liknende, oppbevaringslomme med glidelås og mobillomme bak, og stor lomme foran. Bagen er svart med rutete detaljer i svart og hvitt. En ekstra bøyle kan legges ut slik at du kan stable opp bruskasser eller liknende i tillegg til selve bagen. Bagen kan enkelt monteres av og på, og den har to store hanker som gjør at den enkelt kan bæres som en vanlig bag eller veske. Håndtaket i svart plast er bendbart. Selve rammen er laget i aluminium, og hele Royal Shopper kan enkelt legges sammen dersom du for eksempel ønsker å ta den med på tur.

Hvem passer Royal Shopper for?
Royal Shopper passer for alle som ønsker seg en robust trillebag med store hjul.  Designen og fargene på trillebagen er nøytralt og stilig, og passer like godt til menn som til kvinner. Stor bag gjør det mulig å foreta selv større innkjøp når du er ute med Royal Shopper.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Royal Shopper

Farge

Svart

Omtaler