-50%

-50%

GaitLine Track Knit – Urban Green/White Fritidssko, Dame / Herre

Varenummer: 36-140-H

Din favoritt i hverdagen!

Track knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen. Den optimale dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som over pronerte.

Også tilgjengelig i lysebrun, lyseblå, marineblå, sort/hvit, og helsort.

Les vår guide til Gaitline sko.

 

kr 950,-

Før kr 1 899,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 05.02.23

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Track knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen. Den optimale dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som over pronerte. Opplev skoen på fot og se nyheten i flott, grønn farge for høsten!

SGL-teknologi

GaitLine har patentert såleteknologien SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen viser den optimale belastningsbanen gjennom foten. SGL-teknologien™ hjelper deg med å balansere foten din gjennom denne linjen slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

GaitLine Størrelsesguide

Track Knit har en medium bred såle og oppleves normal i størrelsen. Skoen har en lett og luftig overdel som puster godt og tilpasser seg foten gjennom dagen.

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

GaitLine

Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Farge

Grønn, Hvit

Omtaler

Du liker kanskje også…