MEDLEM

-10%

Lettleselig kalender-klokke for eldre – norsk, hvit

Produktnr: 31-114

Lettleselig kalender-klokke er en ideell løsning for eldre, spesielt de som lider av Alzheimers eller demens. Finnes også i svart.

✔️ Stor, tydelig 8″ skjerm
✔️ Fullstendige ord, ingen forkortelser:
✔️  5 justerbare alarmer og justerbart alarmvolum

MEDLEM

kr 896,-


Ikke medlem

kr 995,-

Kampanjeslutt: 21.07.24

50+ på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper som gjør forskjellen:

Kalender-klokken skiller seg ut med sin 8″ store skjerm som viser tid, dato og dagens tidspunkt (morgen, formiddag, etc.) i stor, lettleselig skrift. Denne funksjonaliteten er spesielt nyttig for eldre med synsproblemer. Klokken har fem alarmer for medisinpåminnelser, hvor man kan justere volumenet, noe som er essensielt for brukere med hukommelsestap.

Hvorfor er kalender-klokke et godt alternativ?

Denne klokken er designet med tanke på brukervennlighet. Mange eldre sliter med å tolke forkortede ord og symboler, noe som er vanlig på mange digitale enheter. Klokken viser all informasjon uten forkortelser, noe som gjør den særlig egnet for de med demens eller Alzheimers. Dens enkle grensesnitt og store skrift, reduserer forvirring og øker selvstendighet.

Passer for alle

Selv om klokken er spesielt nyttig for eldre med hukommelsestap, er dens klare og enkle design attraktiv og funksjonell for alle. Den passer godt i alle hjem eller kontor, enten på skrivebordet, kjøkkenbenken eller montert på veggen. Denne klokken er ikke bare et hjelpemiddel, men også en praktisk tilføyelse.

Tilleggsfunksjoner og tilpasning:

Klokken er forhåndsinnstilt til GMT-tid, men kan enkelt justeres til ulike tidssoner. Den har et internt batteri som sikrer at tiden forblir nøyaktig selv ved strømbrudd. Det er også viktig å merke seg at klokken ikke automatisk justerer seg for sommertid, noe som krever manuell justering. Kalender-klokken er tilgjengelig i både sort og hvit utgave, noe som lar deg velge utseendet som passer best med omgivelsene.

 

Bruksanvisning for lettleselig kalenderklokke for eldre.

Omtaler