GaitLine Track Knit – Navy/White

Varenummer: 35-911-H

Vår mest solgte Gaitline modell i nye, flotte vår- og sommerfarger!

1 899,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Den kompakte dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen for å prestere bedre. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som over pronerte.

 

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

 

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

 

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller unntatt Float sneakers (en størrelse ned).

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Merke

GaitLine

Farge

Blå, Hvit

Omtaler