GaitLine Track Knit – Navy/White Fritidssko, Unisex

Varenummer: 35-911-H

MEDLEMSTILBUD! I perioden 14. september – 3. oktober får alle medlemmer 20% rabatt på ALT fra GaitLine. For å få tilgang til den rabatterte prisen må du være logget inn på Min Konto . Er du ikke medlem kan du melde deg inn i vår kundeklubb i dag, helt gratis!

Vår mest solgte GaitLine-modell i klassisk marineblå! Også tilgjengelig i grønn, sort/hvit, helsort og hvit.

Hvorfor velge GaitLine sko? Les her

1 899,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Bestselgeren vår i klassisk, marineblå farge!

Track knit er for deg som ønsker en pustende sko med strikket overdel uten sømmer for den perfekte passformen. Skoen har lav vekt og er luftig for bruk ute og inne som en optimal «jobbsko» for deg som står og går mye i hverdagen. Den optimale dempingen og unike norske teknologien (SGL) gjør skoen perfekt til bruk både på tur, aktivitet og generelt i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som over pronerte. 

SGL-teknologi

SGL teknologien er utviklet av Håvard Engell med bakgrunn som balletdanser og med 15 års arbeid i Olympiatoppen Norge. Hans unike kunnskap om fotens betydning for kroppen gjør at DU kan få den ultimate skoen for kroppen din.

Skoen retter ikke bare opp hælen, men støtter fotbuen og fordeler trykket riktig fremover i foten, Dette skaper ett optimalt belastnings-mønster for føtter, legger, hofter, knær og rygg. Dette gjør at skoen motvirker typiske plager og slitasjeskader. Gaitlines fantastiske PU demping som tråkkes/slites ned 20x saktere enn standard EVA. Passer like godt til Normal fot som overpronerte.

 

GaitLine Størrelsesguide

Gaitline sko er normale i størrelsen. Hvis du har brede føtter eller er mellom størrelser, foreslår vi at du går en størrelse opp i alle modeller.

Størrelsesguide GaitLine

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

36, 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 47

Merke

GaitLine

Farge

Blå, Hvit

Omtaler

Du liker kanskje også…