Beurer EM 59 TENS/EMS Muskelstimulator med varme, oppladbar

Produktnr: 21-116

Beurer EM 59 Muskelstimulator tilbyr smertelindring og muskelstimulering gjennom TENS, EMS og varme.

  • 64 forhåndsprogrammerte programmer
  • 4 selvklebende elektroder
  • Smertelindring og muskelstimulering
  • Ideell for avslapning og massasje
kr 1 129,-

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Beskrivelse

Beskrivelse

Hvorfor bruke Beurer EM 59 Muskelstimulator?

Beurer EM 59 Muskelstimulator er en avansert digital enhet som kombinerer TENS (Transkutan elektrisk nerve stimulering) og EMS (Elektrisk muskelstimulering) med en varme. Denne kombinasjonen gir effektiv smertelindring, muskelstimulering og avslapning.

Hva er fordelen med Beurer EM 59 Muskelstimulator?

Beurer EM 59 Muskelstimulator skiller seg ut ved å tilby en varmefunksjon i tillegg til standard TENS- og EMS-terapi. Denne varmefunksjonen øker blodsirkulasjonen og bidrar til dyp avslapning og muskelregenerering. Med 64 forhåndsinnstilte applikasjoner og 6 tilpassbare programmer gir den skreddersydd terapi for individuelle behov.

Hvem passer Beurer EM 59 Muskelstimulator for?

Beurer EM 59 Muskelstimulator passer for alle som ønsker effektiv smertelindring, muskelstimulering og avslapning hjemme. Den er ideell for idrettsutøvere, personer med kroniske smerter, og de som ønsker å forbedre muskelstyrke og ytelse. Med brukervennlige funksjoner og sikkerhetsmekanismer kan den trygt brukes av de aller fleste.

Hva er TENS/EMS massasje?

TENS (Transkutan elektrisk nerve stimulering) er en ikke-medikamentell smertelindrende metode som sender elektriske impulser gjennom huden for å blokkere smertesignaler til hjernen. EMS (Elektrisk muskelstimulering) stimulerer musklene direkte ved å sende elektriske impulser, noe som bidrar til styrke, restitusjon og avslapning.

Vaskeinstruksjon/rengjøring

EM 59 Muskelstimulator er enkel å rengjøre med en fuktig klut. Pass på å fjerne eventuelle rester av gel og oppbevar den på et kjølig, tørt sted når den ikke er i bruk.

Annen informasjon

Beurer har vært en pålitelig produsent av medisinske produkter siden 1919, og EM 59 Muskelstimulator er et resultat av deres ekspertise innen smertelindring og muskelterapi. Produktet leveres med en 5 års garanti for ekstra trygghet.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,3 kg
Merke

Beurer

Garanti

5 år

Omtaler