Grete Waitz WEB-sandal med unike dempeegenskaper, svart

Produktnr: 10-155-H

Sandal med patentert WEB-såle for maksimal komfort og støtte. Eksklusiv modell hos Enklere Liv. Finnes også i hvit.

✔️ Patentert WEB-såle: Unike dempeegenskaper
✔️ Sort nubuk skinn: Elegant og slitesterkt
✔️ 3 regulerbare remmer: Perfekt passform, normal i størrelsen

kr 1 399,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Grete Waitz WEB-sandalen i svart er designet med en egenutviklet, patentert WEB-såle som gir eksepsjonelle dempeegenskaper takket være HGP-materialet utviklet av NASA. Denne sandalen har en overdel i sort nubuk skinn som både ser stilig ut og gir langvarig holdbarhet. Den sorte Lycra-fôringen sørger for komfort og pusteevne, mens de tre regulerbare remmene sikrer optimal støtte og passform. Den 6 mm tykke Waitz innersålen, trukket med slitesterk mikrofiber, gir en myk og behagelig følelse under foten. I tillegg er det ekstra demping med to lag av 6 mm Waitz såle under hælen i mellomsålen, noe som gir en ekstra behagelig opplevelse, spesielt ved langvarig bruk.

Hvem passer sandalene for?

Denne sandalen er ideell for alle som verdsetter komfort og kvalitet i fottøyet sitt. Den passer spesielt godt for eldre kvinner som ønsker et pålitelig og behagelig par sandaler for daglig bruk. Samtidig er den også perfekt for idrettsutøvere og de som trenger ekstra demping og støtte etter treningsøkter. Arbeidstakere som står og går mye i løpet av dagen, som lærere, helsearbeidere og butikkansatte, vil også dra stor nytte av de unike dempeegenskapene til WEB-sandalen.

Annen relevant informasjon

Historien bak Grete Waitz-produktene gir en ekstra dimensjon til sandalenes unike egenskaper. HGP-materialet, som opprinnelig ble utviklet av NASA for støtdemping rundt romkapsler, gir enestående demping som varer. Grete Waitz selv testet dette materialet intensivt over en toårsperiode og konkluderte med at det var det beste hun noen gang hadde brukt. Dette materialet brukes nå i all produksjon av Grete Waitz sko og såler, og har vært på markedet siden 1992.

Selv om Grete Waitz-navnet forbindes med idrett, trenger du ikke være maratonløper for å dra nytte av disse produktene. Alle kan ha nytte av god støtdemping i skoene, uansett om du løper, går på jobb eller bare trenger et par komfortable sandaler for daglig bruk.

Produktfunksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Overdel: Sort nubuk skinn
  • Fôr: Sort Lycra
  • Remmer: 3 regulerbare remmer
  • Innersåle: 6 mm Waitz såle trukket med slitesterk mikrofiber
  • Ekstra demping: 2 x 6 mm Waitz såle under hælen i mellomsålen
  • Størrelse: Normal i størrelsen

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,8 kg
Merke

Grete Waitz

Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Omtaler

Du liker kanskje også…