Vitility Kremsmører, ny modell

Produktnr: 20-904

«Så godt å få til å smøre seg på ryggen der jeg ikke når selv» – Elimarie

Ergonomisk designet for enklere påføring av lotion og solkrem. Ekstra hode til kremsmøreren finner du her.

✔️ Ergonomisk design for utilgjengelige områder
✔️ Non-slip forbedret håndtak for bedre grep
✔️ Ideell for begrenset mobilitet

Merk: Ekstra hode til kremsmører som har varenummer 20-328 passer ikke til den nye modellen.

kr 279,-

50+ på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Vitility Kremsmører er designet for enkel og effektiv påføring av body lotion, medisinske kremer eller solkrem. Det ergonomiske designet gjør det mulig å nå selv de vanskeligste områdene på kroppen din, som ryggen, nedre del av beina og føttene. Det forlengede håndtaket gir ekstra rekkevidde og komfort, og non-slip belegget sikrer et solid grep, ideelt for personer med begrenset mobilitet.

Hvem passer Vitility Kremsmører for?

Vitility Kremsmører er ideell for alle som sliter med å nå og påføre lotion eller solkrem på utilgjengelige områder av kroppen. Dette inkluderer personer med begrenset mobilitet, eldre personer eller de som bare ønsker enklere påføring av hudpleieprodukter.

Brukererfaringer og tips

Maria opplevde en betydningsfull forbedring i hennes hverdagsrutine gjennom bruken av kremsmøreren. Selv etter mannens bortgang, fant hun tilbake til produktet, noe som symboliserte hennes gjenoppdagelse av uavhengighet. Hun fant også en smart måte å forlenge levetiden til kremsmøreren ved å gjenbruke svampen flere ganger. Ved å tørke den av på et håndkle for å rengjøre den, og deretter oppbevare den i en plastpose, kunne hun sikre at produktet varte lenge. Med denne enkle rutinen kunne Maria dra nytte av produktets langvarige effektivitet og praktiske fordeler i lang tid fremover. Les mer om Marias brukererfaring med Vitility her.

Annen relevant informasjon

Med Vitility Kremsmører kan du enkelt bytte ut svampen etter behov, og det ergonomiske designet gjør det til et praktisk verktøy for daglig bruk. Produktet er spesielt egnet for personer som ønsker uavhengighet i sin daglige hudpleierutine.

Produktfunksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Lengde: 40 cm
  • OBS! Kremsmøreren skal ikke brukes dersom kremen inneholder alkohol.
  • Merk: Ekstra hode til kremsmører som har varenummer 20-328 passer ikke til denne nye modellen av Vitility kremsmører.

Omtaler