Klassisk Grete Waitz sandal med unike dempeegenskaper, brun

Produktnr: 10-157-H

Trendy Waitz-sandal med myk og supergod dempesåle i kraftig oljet skinn.

✔️ Overdel i oljet skinn: Slitesterk og stilfull
✔️ Regulerbare remmer: Perfekt passform
✔️ HGP-dempesåle: Eksepsjonell komfort

kr 990,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Grete Waitz sandalen er designet med tanke på både stil og komfort. Overdelen er laget av kraftig, oljet skinn som gir en tidløs look samtidig som den sikrer holdbarhet. Sandalen har to regulerbare remmer, slik at du kan tilpasse passformen perfekt til foten din. Den viktigste egenskapen er den 4,5 mm tykke Waitz innersålen trukket med semsket skinn, som gir overlegen demping og komfort. Denne sålen er laget av det unike HGP-materialet, opprinnelig utviklet av NASA for støtdemping i romkapsler, og gir en enestående dempeeffekt som ikke avtar over tid.

Hvem passer Grete Waitz sandalene for?

Denne sandalen passer perfekt for alle som verdsetter komfort og kvalitet i sitt fottøy. Enten du er en eldre kvinne som ønsker et komfortabelt par sandaler for daglig bruk, eller en idrettsutøver som trenger pålitelig støtdemping etter trening, vil Grete Waitz sandalen være et utmerket valg. Sandalene er også ideelle for personer som står og går mye i løpet av dagen, for eksempel helsearbeidere, lærere og butikkansatte.

Annen relevant informasjon

Historien bak Grete Waitz produktene gir en ekstra dimensjon til sandalenes unike egenskaper. Materialet HGP har bevist sin overlegenhet gjennom omfattende testing, inkludert en toårig testperiode der Grete Waitz selv brukte dem daglig under sine intensive treningsøkter. Disse sandalene gir ikke bare komfort, men også en bit av norsk innovasjon og historie.

Grete Waitz sko og såler har vært en viktig del av det norske markedet siden 1992, og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Produktene selges i dag i Norge, Sverige og Finland, og har opparbeidet en solid posisjon som en pålitelig aktør innen arbeids- og fritidssko.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,8 kg
Merke

Grete Waitz

Skostørrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Omtaler