Beurer MG 185 Massasjepistol

Produktnr: 20-999

«Har mange utskiftbare hoder! Har blitt bedre i ryggen, den løser opp triggerpunktene.» Line

✔️ «Beste kjøp» Lyd & Bilde 08.04.24
✔️ 5,5 timer batterilevetid
✔️ 5 massasjetilbehør og praktisk koffert

Finn ut mer om hva en massasjepistol er og hvordan den fungerer her.

kr 1 859,-

25 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Med de fem ulike massasjetilbehørene kan den stilige massasjepistolen brukes over hele kroppen. Takket være det kraftige litium-ion-batteriet har massasjepistolen en batterilevetid på opptil 5,5 timer.

Hvem passer massasjepistolen for?

Massasjepistolen passer for dem som trenger å avspenne musklene i hverdagen. Den passer like godt for de som har en stillesittende hverdag på kontoret som de som trener aktivt. Massasjepistolen er like godt egnet til oppvarming av muskler før en treningøkt som et godt vertkøy for restitusjon.

Vask og rengjøring

Husk å skru masasjepistolen helt av. Enheten kan rengjøres deretter forsiktig ved hjelp av en lett fuktig klut. Bruk ikke massasjepistolen før den er helt tørr igjen.

«Beste kjøp» Lyd & Bilde 08.04.24

Beurer MG 185 imponerer i en test utført av Lyd & Bilde med sin allsidighet og brukervennlighet. Med et bredt utvalg av massasjehoder og intensiteter tilbyr den en fleksibel og tilpassbar massasjeopplevelse. Testeren bemerker den enkle oppstarten og bruken av massasjepistolen, samt det informative LED-touch-displayet som gjør det enkelt å velge mellom de ni hastighetsinnstillingene og de tre programmene. Til tross for noen små utfordringer med grep og glatthet på håndtaket, roser testen Beurer MG 185 for å være sjenerøs med tilbehør og for å gi tilstrekkelig informasjon gjennom bruksanvisningen. Totalt sett blir Beurer MG 185 beskrevet som et svært godt kjøp. Les hele testen her.

Annen informasjon

  • 9 intensitetsnivåer og 3 massasjeprogrammer
  • 5 massasjetilbehør for skreddersydd bruk
  • Enheten er enkel å bruke takket være LED-berøringsskjerm
  • Meget ergonomisk med sklisikkert håndtak
  • Inkluderer etui for praktisk oppbevaring

Bruksanvisning for Beurer MG 185.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Beurer

Strømkilde

Lithium-ionbatteri

Omtaler

Du liker kanskje også…