Morsdag


Vi feirer alle mødrer med morsdag søndag 12. februar!

Vi vet at det ikke alltid er like enkelt å finne morsdagsgave til mammaen som har alt, uansett om det er snakk om mamma, bonusmamma, svigemor eller bestemor. Heldigvis kan vi hjelpe deg godt på vei!


Våre favoritter til mamma

Best i test MG 145

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beurer Ryggmassasjepute MG 145

Perfekt gave til mor! En avslappende massasje hjemme med den allsidige massasjeputen. Massasjeputen fikk terningkast 6 og ble testvinner i Dagbladets test av massasjeputer, desember 2020.

Dette sier kundene våre:

Denne gir jeg full pott.

Den er veldig behagelig og gir en god massasje. Den brukes både til legger og nakken. Samt øvre og nedre del av ryggen. Brukes nesten daglig. Mannen min er også veldig fornøyd med denne ryggmassasjepute. Effektiv og mykner opp, og gjør som den skal. Anbefaler denne her til andre som har rygg, nakke og legg plager.
Monika
fra enklereliv.no

Til mamma som alltid fryser

Beurer HD 75 Nordic Varmeteppe Kjeller Gård 1080x1080-21

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beurer HD 75 Nordic Luksuriøst Varmeteppe

Om du ser etter den perfekte morsgaven, så er dette varmeteppet garantert noe som blir en favoritt i huset!

Dette sier kundene våre:

Min mann og jeg bruker dette!

Kunne ikke vært mer fornøyd med teppet, både mannen min og eg har et hver. Deilig på kalde kvelder, mykt og varmt. Anbefales. 
Anette
fra enklereliv.no

Til henne som fortjener egentid

beurer FB 21 fotbad

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beurer FB 21 Fotbad

Alle som elsker alenetid kommer nok til å elske dette fotbadet fra Beurer. Kommer med funksjoner som varmetemperering som bevarer vannets temperatur, i tillegg til vibrerende massasje og boblemassasje som virker sirkulasjonsøkende.

Dette sier kundene våre:

Gave til mor og hele huset

Deilig fotbad. Brukes av både barn og voksne i huset!
Jorunn
fra enklereliv.no

Til en mamma som fortjener god massasje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beurer FM 90 Fotmmasserer

Dette produktet er den perfekte gaven til føttene til mor i huset! Vi har fått mange tilbakemeldinger om at denne har blitt en favoritt i huset. Kanskje det blir favoritt til mor også?

Dette sier kundene våre:

DEN PERFEKTE GAVEN!

Det var med stor forventning jeg bestilte denne til kona da  hun hadde “hørt” ryktet fra sine tur venninner om denne innretningen som kunne utrette mirakler for føttene etter en lang dag ute i norsk natur. Den gjorde absolutt det! Anbefales.
John
fra enklereliv.no

Smarte løsninger til hjemmet

EasyCheese osteklokke for gulost

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EasyCheese® Osteklokker

Denne favoritten har tatt oss med storm, kundene elsker den! Om du er usikker på hva du vil kjøpe på morsdagen vil garantert denne bli en slager hjemme.

Dette sier kundene våre:

Osteklokken alle mødre vil sette pris på

Dette er et sånt produkt man bare forelsker seg helt i. Nå har jeg kjøpt i gave til hele familien. Veldig fornøyd med osteklokka!
Elisabeth
fra enklereliv.no