Andersen Royal Shopper Charu Trillebag, brun

Produktnr: 30-043

Stilfull og praktisk trillebag for alle typer shopping.

✔️ Lett og robust aluminiumramme
✔️ Stille, metall-eikede hjul
✔️ Kan festes til sykkel med Bike & Easy system

kr 2 990,-

2 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Andersen Royal Shopper Charu Trillebag kombinerer stil og funksjonalitet på en imponerende måte. Den lette, men robuste aluminiumrammen gir en vekt på kun 2,7 kg, noe som gjør den enkel å håndtere. Whisper-hjulene sørger for en stille og jevn kjøreopplevelse på alle typer underlag. Med en bæreevne på opptil 50 kg, kan Royal Shopper håndtere selv de tyngste lastene, inkludert kasser med drikkevarer. Den smarte HängFix-enheten gjør det mulig å feste trillebagen til de fleste handlekurver, slik at du har hendene fri mens du handler. I tillegg kan Royal Shopper enkelt festes til en sykkel ved hjelp av det Bike & Easy koblingssystemet, noe som gir deg enda større fleksibilitet i hverdagen.

Hvem passer Royal Shopper Charu Trillebag for?

Royal Shopper Charu Trillebag er ideell for alle som ønsker en kombinasjon av stil og funksjonalitet i en trillebag. Den passer perfekt for de som ofte handler på ukentlige matbutikker eller supermarkeder, og som trenger en solid, men lett trillebag. Den er også ideell for personer som ønsker å kunne bruke trillebagen som en sykkeltilhenger, og dermed ha en praktisk løsning for transport av varer uten å belaste ryggen.

Annen relevant informasjon

Charu-vesken som følger med Royal Shopper, er en visuell perle med sitt trendy retrodesign. Laget av naturlige materialer og sertifisert ekte skinn, gir vesken et elegant utseende. Den romslige kapasiteten på 49 liter sørger for at du har nok plass til både store og små gjenstander. Vesken er vannavstøtende og motstandsdyktig mot lett smuss, noe som gjør den praktisk for daglig bruk. Innvendig lomme gir plass til lommebok, mobiltelefon og nøkler, mens den store frontlommen av sertifisert ekte skinn gir nok plass til en notatbok eller bok. Når vesken ikke er i bruk, kan den enkelt løsnes fra trillebagen og brettes flat for kompakt oppbevaring.

Produktspesifikasjoner

  • Ramme: Høy kvalitet aluminium, vekt 2,7 kg
  • Hjul: Metall-eikede whisper-hjul
  • Bæreevne: Opptil 50 kg
  • Veske: 49 liter kapasitet, vannavstøtende, ekte skinn
  • Tilleggsfunksjoner: HängFix-enhet, Bike & Easy koblingssystem

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Merke

Andersen

Omtaler