Vårfavoritter

De perfekte vårskoene

Du har ikke gått skikkelig før du går i GaitLine-sko

Det er en tøff påstand, men sannheten er at såleteknologien i GaitLine-skoene er ansvarlig for 60 000 solgte par sko i året. Faktisk viser kundeundersøkelser at hele 8 av 10 sier at skoene har hatt en positiv effekt på helsen. Nå har det kommet mange spennende vårnyheter fra GaitLine i flere fine farger.

Kundefavoritten Gustbuster Orkanparaply

Til de vårlige regnværsdagene er dette paraplyen mange av våre kunder sverger til. En av paraplyene er plant annet kåret til den mest robuste paraplyen av NRK og TV2.

Paraplyene fra Gustbuster er solide og store paraplyer som tåler vind opptil orkanstyrke. Med andre ord er dette paraplyen som tåler alt. Den kommer i en sammenleggbar variant og en i vanlig versjon.

Luftrenser for pollen og andre partikler

Disse renser luften for blant annet pollen, partikler, dyrehår og mer. Da mange har problemer med pollen kan dette være et produkt som blir et slager i hjemmet. Produktene fra Beurer vil også hjelpe for de som har det kaldt hjemme, da luftfuktighet på 40-60% ikke blir nådd.

Kundefavoritten Royal Shopper

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne gjør både byturen og handleturen mye enklere!

For uteentusiasten

Glad i å være ute? Vi har satt sammen ulike produkter som passer perfekt for deg som er mye ute.

For bedre søvn

Våren betyr at det blir mer lyst ute, og for noen betyr det at det er vanskeligere å få sove med alt lyset som trenger inn på rommet. Fortvil ikke, vi har flere gode sovemasker som passer perfekt. Disse egner seg også veldig bra til reiseformål!

Til vårrengjøring

Vårrengjøring kan være en krevende oppgave, men med riktig utstyr og produkter kan det gjøres enklere og mer effektivt. Her er noen anbefalte produkter som kan hjelpe deg med å få hjemmet ditt skinnende rent.