Universal Stein rengjøringsmiddel m/svamp, 650 gram

Produktnr: 31-293

«Hei😊 Har brukt dette i mange år. Bare en ting å si om dette…fantastisk!» – Grete

Universal rengjøringsmiddel.

✔️ Kan brukes på nesten alt og erstatter mange flasker skurekrem
✔️ Inneholder kun naturlige ingredienser
✔️ Trygt både for allergikere, husdyr, barn og planeten

kr 299,-

50+ på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Universal Stein rengjøringsmiddel er laget av 100% biologisk nedbrytbare materialer og er svært effektivt på ulike overflater. Den inneholder kun naturlige ingredienser som planteoljer og leire, og den medfølgende skrubbesvampen gjør rengjøringen enkel og grundig. Produktet er trygt både for allergikere, husdyr, barn og planeten.

Derfor bør du velge Universal Stein

Med Universal Stein får du et allsidig rengjøringsmiddel som er svært drøy i bruk. Den naturlige sammensetningen gjør den trygg for både mennesker og miljøet, og den kommer med en skrubbesvamp for ekstra effektiv rengjøring. Ved å velge Universal Stein bidrar du til å redusere bruken av engangsemballasje, da én stein kan erstatte mange flasker med skurekrem.

Hvem passer Universal Stein for?

Universal Stein passer for alle som ønsker en effektiv, miljøvennlig og allsidig rengjøringsløsning. Enten det er på kjøkkenet, på badet, på bilen eller på båten, er Universal Stein det ideelle valget for grundig rengjøring av ulike overflater. Den er spesielt velegnet for de som er opptatt av å bruke produkter som er trygge både for helsen og for miljøet.

Testvinner i duell hos DinSide 2012

I testen utført av DinSide ble Universal-Stein sammenlignet med Jif skurekrem for å vurdere rengjøringsevnen på vedlikeholdsfrie vinduskarmer. Resultatene viste at Universal-Stein utmerket seg som et svært effektivt rengjøringsmiddel, og det ble bemerket at produktet ikke bare fjernet skitt og smuss, men også etterlot overflatene hvite, blanke og glansfulle. Testerne ble imponert over Universal-Steinens rengjøringsevne og konkluderte med at det var det overlegne valget sammenlignet med Jif skurekrem. Les testen her.

Annen relevant informasjon

Produktet er dermatologisk testet og godkjent av SGS Institut Fresenius, samt klassifisert som «easily biodegradable» av Swiss Federal Laboratories For Materials Science and Technology. Den er svært drøy i bruk, og ifølge produsenten vil én Universal Stein kunne vare i ca. to år for en husholdning på fire personer. Produktet er fri for syre og giftstoffer, og kommer med en ubegrenset holdbarhet.

 

Materialer

5-15% grønnsåpe, såpeflak, naturlig slipemiddel (fin poleringsleire), glyserin og eterisk sitronolje.

Alle ingredienser er giftfrie, syrefrie og 100% biologisk nedbrytbare. Fri for fosfater, klor, ammoniakk og blekemiddel.

Svampen er laget av resirkulert PE-plast.

Universal stein er vegansk.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Universalstein

Omtaler