Andersen Shopper Alu Star Shopper Charu Trillebag, svart

Produktnr: 30-040

Lett aluminiums trillebag med stilfull, vannavstøtende Charu-veske i retro design.

✔️ Lett aluminiumsramme: Solid og lett med 40 kg bæreevne.
✔️ Trendy retro-veske: Vannavstøtende og romslig med 49 liter kapasitet.
✔️ Stille hjul: Går jevnt på alle overflater, perfekt for daglig bruk.

kr 2 990,-

4 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Andersen Shopper Alu Star Shopper Charu Trillebag er laget med en ramme i lett aluminium, noe som gir den en utrolig solid og stabil konstruksjon samtidig som den er lett å håndtere. Rammen kan bære opptil 40 kg, noe som gjør den perfekt for tunge innkjøp. Whisper-hjulene er spesielt designet for å rulle jevnt og stille, selv på ujevne overflater som brostein eller skogsstier. Det trinnløse justerbare håndtaket sikrer optimal komfort for brukeren.

Charu-vesken er et stilfullt tillegg til trillebagen med sitt elegante retro-design. Laget av naturlige materialer og ekte skinn, er vesken ikke bare estetisk tiltalende, men også praktisk med sine 49 liter kapasitet. Den vannavstøtende bunnen gjør den motstandsdyktig mot lett skitt, og innsidelommen gir plass til små eiendeler som lommebok, nøkler og mobiltelefon.

Hvem passer Alu Star Shopper Charu Trillebag for?

Denne trillebagen er ideell for alle som ønsker en praktisk og stilig løsning for daglige innkjøp. Enten du handler på matbutikken, ukentlige markeder, eller bare trenger en pålitelig følgesvenn til parken eller kaféen, vil Andersen Shopper Alu Star Shopper Charu Trillebag møte dine behov. Den er også perfekt for eldre brukere som trenger en lett, men stabil trillebag, samt for de som setter pris på funksjonalitet kombinert med design.

Annen relevant informasjon

Charu-vesken kan enkelt fjernes fra trillebagen ved hjelp av borrelåsfester, noe som gjør det mulig å bruke rammen alene for å transportere kasser med drikkevarer eller flytteesker. Når vesken ikke er i bruk, kan den foldes flatt for enkel oppbevaring. Siden vesken er laget av naturlige materialer, kan det forekomme små fargevariasjoner eller uregelmessigheter i stoffet, noe som gir hver veske et unikt preg.

Funksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • Ramme: Lett aluminium, 1.5 kg
  • Bæreevne: Opptil 40 kg
  • Hjul: Whisper-hjul for stille og jevn rulling
  • Håndtak: Trinnløst justerbart
  • Veske: Laget av naturlige materialer med ekte skinn
  • Kapasitet: 49 liter
  • Innsidelomme: For små eiendeler
  • Vannavstøtende bunn: Motstandsdyktig mot lett skitt
  • Fjernbar veske: Enkel å ta av og oppbevare

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Merke

Andersen

Omtaler