EasyCheese® Osteklokke, sort

Produktnr: 18-102

EasyCheese® gir deg en enklere ostehverdag. Perfekt til brunost og hvitost. Passer opptil 1 kg ost.

Fines også i hvit utgave

kr 349,-

34 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Er du lei av å oppbevare ost i plastposer som tar dårlig vare på osten og bare kommer i veien ved servering? Og ikke minst at man må ta direkte på osten når man forsyner seg? EasyCheese® er en ny, norsk oppfinnelse som blant annet løser disse problemene og gir deg en bedre ostehverdag. Mange av oss har på et tidspunkt irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og nyte ost.

Osteklokke med justerbar bunn

Vi presenterer EasyCheese®. Med sin unike justerbare bunn, revolusjonerer EasyCheese® oppbevaring og servering av både hvitost og brunost. Med Easycheese® kan du enkelt servere osten rett fra kjøleskapet på spisebordet, og presse osten opp fra undersiden etter hvert som den minker. Osten holder seg bra under oppbevaring, blir enkel og hygienisk å servere og tar seg godt ut på frokostbordet. Ikke minst sparer man miljøet for masse unødvendig engangsplast.

Passer de vanligste ostene

EasyCheese® er utformet for å passe alle de vanligste ostene vi kjøper i Norge. Dette inkluderer både store (1 kg) og små oster fra Norvegia, Jarlsberg og Synnøve – og gjelder selvsagt både hvitost og brunost. De store settes i beholderen på høykant, og de minste med langsiden ned.

  • STOR (1 KG) OG LITEN NORVEGIA
  • STOR OG LITEN JARLSBERG
  • SYNNØVE GULOST (Gjelder ikke 1,25 kilo)
  • BRUNOST

Rengjøring og bruk

Vaske alle delene godt før bruk, gjerne i oppvaskmaskin på 70 grader. Vi anbefaler er at produktet ikke settes i nærheten av tørkeelementet i vaskemaskinen for å unngå at lokket endrer form.

Vent med å sette inn osten til alle delene er helt tørre. For optimal levetid på osten bør den være helt ny, ikke lagret i plastpose fra før.

Temperatur i kjøleskapet bør være mellom 0-4 grader, helst i det nedre sjiktet.

Omtaler

Du liker kanskje også…