Medima Sengesokker problemfot

Produktnr: 46-109-H

Velvære for føttene! Det er enkelt å føle seg bra med våre myke angorasokker.

✔️ Spesielt godt egnet til deg som har hovne bein og føtter, kalde føtter/dårlig blodsirkulasjon
✔️ Beskytter mot fukt, trekk og kulde.
✔️ Perfekt som sengesokk, ikke stram rundt ankel.

kr 469,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Velvære for føttene! Det er enkelt å føle seg bra med våre myke angorasokker. De varmer ikke bare kalde føtter, men ser også flotte ut. Man har vanskelig for å sove når man er kald på føttene. Disse deilige sokkene holder deg varm og beskytter mot fukt, trekk og kulde. Spesielt godt egnet til deg som har hovne bein og føtter, kalde føtter/dårlig blodsirkulasjon.

Funksjoner til sokken

Svært høy varmeisolering

Produktet holder deg varm – du holder jevnt på varmen. Beskytter mot fukt, trekk og kulde.

Hvem passer produktet for?

Spesielt godt egnet til deg som har hovne bein og føtter, kalde føtter/dårlig blodsirkulasjon. Også fint som sengesokk for de som er kald på føttene.

 

Kan produktet vaskes?

Produktet kan vaskes på 40 grader finvask.

Annen informasjon

Caregora garanterer at angorafiberen kommer fra oppdrettere av agorakanin som behandler dyrene etter følgende retningslinjer: 98/58 EC Directive of the European Community on animal care and welfare. The animal Welfare Code promoted by DEFRA (British Department for Enviroment, Food and Rural Affairs).

Angorakanin er en kaninrase mange holder for pelsens skyld. Rasen er menneskeskapt og pelsen må klippes og kan brukes til tekstilproduksjon. Klær av ren angorakanin er svært varme og myke.Angorakaninen er den eneste kaninrasen som har pels som fortsetter å vokse hele livet igjennom. Andre kaninraser røyter pelsen to ganger om året. Pelsen bør derfor klippes hver nittiende dag.

Medima skaper en harmoni mellom viktigheten av angora som en naturlig råvare og selskapets produksjons -og styringsprosesser ved å vedta en økologisk tilnærming til all sin forretningsdrift. Ingen av deres tekstiler inneholder formaldehyd eller klorbaserte blekemidler.

Produktet er normale i størrelsen

Materiale: 40 % angora, 30 % ull, 30 polyamid

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Variant

Str. 37-39, Str. 40-42, Str. 42-45

Merke

Medima

Materiale

angora, polyamide, ull

Omtaler