Høstfavoritter

Våre høstfavoritter

Når høstvinden begynner å bite i luften og bladene skifter til varme nyanser av rødt og gult, er det på tide å omfavne de koselige øyeblikkene. Vi har satt sammen et utvalg av produkter som vil gjøre din høst til en komfortabel og fornøyelig opplevelse.

For høstværet

Når høstværet viser seg fra sin lunefulle side, er det på tide å forberede seg på alt. En kraftig orkanparaply blir din skjold mot regn og vind, mens varmesåler i skoene gir en ekstra lag med komfort i de kjølige temperaturene. Ikke glem å beskytte hendene dine også – varmehansker holder fingrene dine varme selv på de kaldeste dagene.

For høstmørket

I det høstmørket senker seg, blir sikkerheten viktigere enn noensinne. Heldigvis finnes det praktiske løsninger som hjelper deg å skinne i mørket. En lue med integrert lys lyser opp veien og gir deg klar sikt, samtidig som et refleksarmbånd sørger for at du blir godt synlig for andre. Med disse smarte valgene kan du navigere trygt gjennom høstens kvelder.

Deilige varmeprodukter


Høsten blir ekstra koselig med deilige varmeprodukter som et mykt og luksuriøst varmeteppe, som omfavner deg med varme under kalde kvelder. Når temperaturen synker, blir et varmeteppe ditt beste selskap, og kombinert med en komfortabel fotvarmer blir hvert øyeblikk hjemme en ren fryd. Drøm deg bort til varme og hyggelige stunder med et varmelaken som gir deg den ultimate avslapningen.

Høstens sko

Såleteknologien i GaitLine-skoene er ansvarlig for 60 000 solgte par sko i året. Faktisk viser kundeundersøkelser at hele 8 av 10 sier at skoene har hatt en positiv effekt på helsen.