En bedre fothverdag med GaitLine-sko

Du har ikke gått skikkelig før du går i GaitLine-sko

Det er en tøff påstand, men sannheten er at såleteknologien i GaitLine-skoene er ansvarlig for 60 000 solgte par sko i året. Faktisk viser kundeundersøkelser at hele 8 av 10 sier at skoene har hatt en positiv effekt på helsen.

Hva er GaitLine-sko?

Skoene er utviklet rundt den patenterte såleteknologien SensoryGaitLine, ofte referert til som kun SGL. Denne tar utgangspunkt i at foten din har en optimal bevegelse for riktig fordeling av belastning, og skoens oppgave er å gi nettopp dette.

Vi er nemlig utviklet for å bevege oss på ujevnt underlag, men moderne, kompromissløse underlag som asfalt og betong dominerer manges hverdag. Når bakken ikke gir etter, havner hele belastningen på foten.

Såleteknologien er utviklet av norske Håvard Engell, tidligere ballettdanser og ansatt ved Olympiatoppen. Han har lenge vært opptatt av funksjonell bevegelse for å forbygge skader.

Ser den ut som en helsesko?

Det er lett å rynke litt på nesen når man tenker på betegnelser som helsesko, spesialsko eller ortopediske sko. Dette har GaitLine tatt på alvor. Designet på de ulike seriene er derfor laget for at de ikke bare skal gjøre godt, de skal også se bra ut. Det er ikke uten grunn at folk med spesiell interesse for sneakers også har begynt å se til GaitLines nye modeller.

I årets nye kolleksjon finner vi blant annet modellen GaitLine Ride, som er laget for urbane hverdager. Disse kommer i klassisk farge som sort, men også frisk blå.

Hvor finner du GaitLine-sko?

Gaitline selges over hele Skandinavia, og hos Enklere Liv har du kunnet finne ditt par siden 2014. Butikkjeden har jobbet mye med opplæring rundt GaitLine-sko og vanlige helseplager, og på den måten er vi bedre rustet til å gi kunden den hjelpen de trenger.

Det er ikke helt tilfeldig at GaitLine er en suksess i Skandinavia. Vi liker klær og sko som ser bra ut, men det sør-europeiske motebildet er ikke alltid i tråd med vår fysikk. Her oppe i nord har vi ofte bredere føtter og flere tilfeller av plattfot, og disse føttene har ikke godt av å bli klemt ned i smale, italienske sko.

Moderne føtter møter mange harde underlag.

GaitLine-sko til alle anledninger

Skoene fra Gaitline kommer i mange ulike farger og modeller, slik du skal finne det du vil ha. Den mest vanlige er en fritidssko i tidløst design med et moderne uttrykk, men du får også sandaler, fritidssko og moteriktige vintersko

Vinterskoene fra Gaitline er laget i slitesterkt skinnmateriale, slik at de tåler påkjenningen fra den norske vinteren samtidig som de er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Yttersålen har også et grovere mønster enn resten av GaitLine-modellene.

Vinterskoene har et spesialkonstruert mønster som gir deg bedre grep når føret blir dårligere. 

De fleste av GaitLine-kunder skulle ønske at de prøvde skoene tidligere.

Hvorfor velge GaitLine?

7 av 10 nordmenn går feil, og over tid kan det gi skader og smerter i muskler og skjelett. Den samme fordelingen ser vi når det gjelder sammenhengen mellom feil bevegelsesmønstre og belastningsskader i føtter, knær, hofte, rygg og nakke.

Det koker ofte ned til at føttenes velvære er absolutt nødvendig, og det skader jo ikke at de helsebringende skoene også er kule. Se bare på hvor nøye vi er i valg av brilleinnfatninger, regntøy og gamasjer.

Bestill GaitLine i dag

STØTTE

Foten din er ikke laget for asfalt og flate skosåler. GaitLines unike sålekonstruksjon ivaretar muskler og ledd gjennom hele kroppen, for forebygging og god gå-opplevelse.

BALANSE

Med unik sålekonstruksjon veileder GaitLine foten din gjennom hele steget, slik at kroppstyngden fordeles optimalt. Det påvirker hele din fysiske prestasjon, skritt for skritt.

PRESTASJON

GaitLines unike såleteknologi optimaliserer ganglaget ditt, korrigerer holdningen din og forebygger muskel og ledd plager. For ultimat prestasjon, til enhver tid.


Kundefavoritter fra GaitLine

Tilbehør

Våre mest populære GaitLine-sko