Pakkeliste: Dette trenger du til byferien

Er du en av mange som skal ta deler eller hele ferien i byen i sommer? Byferie er perfekt for kulturelt- og opplevelsesbasert påfyll, enten det er snakk om besøk til Operahuset i Oslo, Rockheim i Trondheim eller Akvariet i Bergen.

Uansett hvor turen bærer kan det være viktig å tenke på hva man skal pakke med seg. Under følger en pakkeliste med noen av våre beste tips til hva du kan ta med deg når du skal på byferie, enten det er i hjembyen eller i andre byer.

10 smarte pakketips til byferie og bilferien

1. Mykispute – Sov hvor du vil, når du vil

Uansett om du skal på en kort eller lang reise er mykisputen din beste venn. Puten former seg perfekt etter din sovestilling, enten det er snakk om korte dubber i bilen, avslapning i sengen eller sofaen.

2. GaitLine-sko – Føttenes beste venn

En byferie kan fort føre til en god del trasking mellom ulike severdigheter og opplevelser. Det kan derfor være lurt å investere i et par gode sko og kanskje et par sandaler for de ekstra varme dagene. Et godt råd er å investere i et par GaitLine-sko, eller andre sko som er beregnet for hardt underlag. Fordelen med GaitLine er at de er som skapt for deg som skal på byferie, med sin unike såle som sørger for god støtte hele dagen.

TIPS: Før du skal på ferie kan det være lurt å gå inn skoene og sjekke at de sitter godt på foten. Det kan også være lurt å inkludere et par gode gnagsårplaster, i tilfelle uhellet skulle være ute. Gnagsår kan fort bli en demper på hele opplevelsen, og det kan derfor være lurt å være føre-var.

3. Øyemaske – En god natt søvn = en god dag

Uansett om du skal booke deg inn på hotell, motell, AirBnb eller bare sove hos venner eller familie, kan det være lurt å pakke med en øyemaske. Du vet aldri hvor mørkt soverommet kan bli, og som kjent er søvn viktig for å få en ekstra god ferieopplevelse. Våkne uthvilt og klar for å gripe dagen og dens nye opplevelser med denne deilige sovemasken fra CURA!

4) Sammenleggbar Ryggsekk – Sekken som tar utrolig liten plass

Synes du det er praktisk med handlenett? Hils på Sea to Summit Sammenleggbar Ryggsekk. Denne sekken er utrolig praktisk på byferie dersom man plutselig ønsker å handle noe ekstra mens man går rundt i byen. Nedpakket utgjør sekken ca. 9 x 6 x 4,5 cm, og den slås ut til en sekk som utgjør ca. 20 liter. Med sekken klar i vesken kan du fortsette byturen etter handlingen uten å belaste armene mer enn nødvendig. Dette sparer ryggen, og gjør det enda enklere å navigere seg rundt. Og ikke minst – du slipper å bære rundt på en stor sekk i tilfelle du får behov for den!

sea to summit sammenleggbar ryggsekk sammenpakket

4. Trådløs rettetang – Perfekt i vesken eller sekken

Mangler du strøm der du skal oppholde deg, eller ønsker du rett og slett å freshe deg litt opp etter en lang vandretur før du skal på restaurant? Beurer HS 20 Trådløs rettetang er en genial, trådløs rettetang som passer til alle typer hår. Den er i tillegg nett nok til å ha med i vesken eller i sekken når du er på farten!

5. Beurer HT 10 – Løs flokene i en fei

De fleste har nok opplevd at håret ikke holder seg like fint i løpet av en hel dag. Beurer HT 10 er en liten og nett hårbørste som i tillegg til å gre håret også bruker ioner. Hårbørsten er en life-saver hvis du har en ekstra dårlig hårdag med krusete, statisk eller ujevnt hår. Ved hjelp av negative ioner blir håret skinnende og håndterbart igjen.

6. Reisehårføner – Praktisk og sammenleggbar

Har du opplevd at føneren på overnattingsstedet mangler eller ikke holder mål? Ingen reise bør være uten en god reisehårføner. Reisehårføneren fra Beurer tørker håret effektivt (1600w) og sørger for mindre frizz ved hjelp av ionerfunksjon, i tillegg tar den liten plass i bagasjen takket være det sammenleggbare håndtaket.

7. Flekkfjerner – super for å ta flekker på farten

Flekker på klær oppstår når man minst forventer det, og når man er på byferie kan det fort være langt til nærmeste vaskemaskin. Heldigvis er On the spot flekkfjerner din beste venn når uhellet først er ute. Tøyrenseren fjerner øyeblikkelig flekker av kaffe, vin, bær etc. fra ull- og bomullsplagg, og tar liten plass i kofferten, baggen eller sekken.

8. Tannbørstebeskytter – Perfekt i toalettmappen

Ingen liker en våt tannbørste i toalettmappen. Med Go Travel tannbørstebeskytter får du en liten hygienisk beskytter som sørger for at tannbørsten holder seg ren, samtidig som du unngår at toalettmappen blir smittet av vann og tannkrem. Den er i tillegg svært plassbesparende sammenlignet med større etuier. Perfekt når man ikke ønsker å pakke med seg mer enn man trenger på reisen!

9. Stålflasken – Deilig og avkjølt vann i opptil 24 timer

Å holde seg hydrert er vel så viktig når man er på bil-/byferie, som på fjell- og strandferie. Vannet bidrar til å regulere kroppstemperaturen, bedre fordøyelsen og spiller en viktig rolle i å frakte næring og oksygen til cellene. Jo varmere vær, jo viktigere er det å innta rikelig med vann. Bruker du denne stålflasken bidrar den i tillegg til å holde vannet kjølig i opptil 24 timer. Den holder også varm drikke varmt i opptil 12 timer.

10. Den trådløse massasjeputen

Avslutt gjerne en lang dag på føttene med en deilig massasjepute. En trådløse massasjeputen er praktisk i bruk, samtidig som den ikke tar stor plass i bagasjen. En perfekt liten bestevenn som kan toppe en fantastisk dag!

Våre siste nyheter fra GaitLine