8 geniale pakkehacks

Koffert overfylt av klær

Er du en av de som alltid får litt for liten plass i kofferten? Pakkehacks er triks som gjør det enklere å pakke smartere når du skal på reise. Her har vi samlet 8 geniale hacks som gir bedre plass og sørger for god orden i kofferten.

Hvis du legger litt ekstra i pakkingen kan du kanskje komme unna med kun håndbagasje neste gang du skal reise.

8 pakkehacks til ferieturen

1. Rull klærne

Dette er kanskje den best kjente pakkehacken. Å rulle klærne i stedet for å brette gir plass til mer og det kan også bidra til at klærne krøller mindre. Et pluss er at du slipper å lete deg gjennom flere lag med klær når du skal finne noe i bunn. Kofferten blir helt enkelt mer oversiktlig.

2. Fyll tomrommet i sko med sokker

Hvis du fyller skoene dine med sokker hjelper det både skoene med å holde fasongen under reisen, og du sparer plass. Supersmart! Gi gjerne skoene en liten oppfriskning med SmellWell Original Luktfjerner før du pakker slik at du ikke risikerer å få vond lukt på sokkene dine.

3. Brilleetui til løse ledninger

Et brilleetui kan brukes til så mangt, men passer kanskje aller best til å holde orden i løse ledninger og ladere. Brilleetuiet kan også brukes til sminkekoster, eyeliner og maskara dersom du har liten plass i toalettmappen.

4. Sugerør til kjeder

Slutt på knuter i halskjedene! Denne geniale løsningen hindrer halskjedene dine i å krølle seg mens kofferten er i bevegelse. Tre kjedet gjennom et sugerør og fest låsen. Så enkelt kan det være!

Pakke hack til halskjeder gjennom sugerør

5. Fest øredobbene i knapper

Hvis du ønsker å holde små øredobb-par samlet, kan dette lure trikset være løsningen. Alt du trenger er en knapp med minst to hull. Dytt øredobbene gjennom hvert sitt hull og fest låsen på baksiden av knappen.

TIPS: Hvis du har med mye smykker på reise kan en dosett være et lurt alternativ.

6. Småoppbevaring i pillebokser

Du har helt sikkert en tom boks vitaminer eller Omega-3 liggende. Denne boksen er er super å bruke til små ting du ønsker å holde adskilt fra andre ting i toalettmappen slik som hårnåler og q-tips.

7. Packing Cubes 

Hvis du foretrekker å brette klærne dine, er pakkeposer et godt alternativ. Ved å brette klærne og legge de i pakkeposer får du organisert plaggene i ulike rom, og du får pakket plaggene enda tettere. Du får også mye bedre oversikt over hva som er hvor! Disse pakkeposene fra GoTravel har et nettinglokk som gjør det lett å se hva hver pose inneholder.

8. Sammenleggbar sekk eller handlenett i stedet for vesker

Tilbehør kan fort ta opp mye plass i kofferten hvis du skal ha med både en stor veske til handleturer og en liten til middag på restaurant. Tar du med en sammenleggbar sekk eller handlenett, sparer du mye plass. Ønsker du å unngå slitne armer, anbefaler vi denne sammenleggbare sekken fra Sea Summit som du enkelt kan ha i lommen frem til du trenger den. Hvis du har en stor handleveske du ikke kan leve uten, bør du fylle den med så mye som mulig før du legger den i kofferten.

Usikker på om du har holdt deg under vektgrensen? Sjekk vekten før du drar med en digital bagasjevekt.

Pakk smart med disse produktene