Strandtur i sommer? Dette bør du pakke

Sommer i Norge – finnes det egentlig noe bedre? Om du normalt reiser til sydligere strøk på denne tiden for å nyte late dager på solsengen, kan vi glede deg med at mulighetene finnes også her. I Norge har vi titusenvis av vakre strender, og noen av dem er blant de flotteste i verden!

Pakkeliste til strandturen

Enten du skal ligge på gress, molo eller dyppe tærne i havet langs strandkanten, er det alltid lurt å ha med en bag som rommer det du trenger til dagens opphold, og ikke minst en kjølebag for å holde mat og drikke kaldt.

Her finner du en enkel pakkeliste for å huske det essensielle du burde ta med deg på strandturen: 

TIPS:  ta med to håndklær, et du kan ligge på og et som du kan tørke deg med etter en dukkert.

9 smarte løsninger på stranden

En strandtur er enkel i seg selv og krever heldigvis ikke mye innsats eller planlegging. Likevel finnes det mange smarte produkter som man kanskje ikke tenker på å ta med. Her har vi samlet 9 produkter som gjør strandturen enklere!

1. Robie omkledningsponcho

Å skifte tøy på stranden er ikke lenger noe stress med Robie omkledningsponcho! Ponchoen er stor og deilig, og gjør det mye enklere å skifte diskré på stranden uten å være redd for at det skal falle ned underveis. Innsiden av poncoen er laget av deilig frotté, som også gjør det til et perfekt koseplagg selv når du ikke er på stranden. Perfekt for alle strandelskere!

2. Strandmatte med rygg

En super og lett strandmatte som veier under 1 kg, og som også tar liten plass i bilen. Perfekt for deg som ønsker å sitte behagelig uten å ha alt for mye å bære på. Du finner den i fargene gul, blå og rød.

3. SUP-brett

Ønsker du å gjøre noe mer enn å bare slappe av når du er på stranden? Med et oppblåsbart SUP-brett blir det aldri kjedelig! Perfekt for deg som padler på hobbynivå og som ønsker å trene balanse, styrke og utholdenhet. SUP-brettet er av typen allroundbrett som betyr at det kan brukes til flere formål, om det enten er snakk om lek i bølger, lengre turer på vannet eller bruk av hele familien.

4. Piknikkpledd

Deilig og praktisk pinknikkpledd som er enkelt å pakke sammen igjen. Perfekt å ta med på utflukt hvis du ønsker å nyte en deilig dag på stranden uten å sitte rett på sanden. Smart vanntett underside som sørger for at du holder deg tørr.

5. BarbECO Minigrill

Praktisk og miljøvennlig alternativ til engangsgrillen! BarbECO bruker grillbriketter som blir varme på få minutter. Brikettene er laget av kokos som er nedbrytbart, slik at du ikke etterlater deg avfall i naturen.

6. Badesko

Bruk badesko for å beskytte føttene mot varm sand, skarpe steiner eller glasskår! Oceanside badesko og Aqua badesko er stilige og komfortable modeller med grepvennlig såle. Tilgjengelig til dame, herre og barn.

7. Kjølebag

Hold mat og drikke kaldt med en praktisk kjølebag! Hos Enklere Liv finner du kjølebag på 24 liter med ett stort rom hvor man kan få plass til flere 1,5 l flasker.

8. Sandfritt strandteppe-underlag

Genialt og praktisk strandteppe-underlag som alltid er sandfritt! Teppet er konstruert med 2 lag, slik at sanden faller ned gjennom stoffet og blir der. På undersiden kan ikke sanden trenge opp gjennom stoffet. Slik sikrer du at teppet alltid er sandfritt, og at du ikke får sand på undersiden av håndklærne dine.

9. Strandparasoll

Unngå overoppheting på stranden med en hending strandparasoll! Parasollen veier under 1 kilo og får lett plass i en sekk eller under armen. Den kan i tillegg tiltes, som gjør den praktisk når solen flytter på seg. Et må-ha produkt når du skal nyte late dager på stranden.

5 Bærbar høyttaler

Slapp av og lytt til favorittmusikken din med Pulsar Crystal Can Bluetooth-høytaler. En liten høyttaler som passer perfekt til strandturen. Med en trådløs rekkevidde på 10 m kobler du den enkelt til smarttelefonen, du kan også velge å koble deg til via aux-kabel.

4 Powerbank

Om du spiller musikk eller hører på lydbok fra telefonen kan det være lurt å ha med en powerbank i tilfelle du går tom for batteri! Origin Powerbank er dessuten en lommelykt og håndvarmer, så her får du flere funksjoner i samme produkt!