Strandtur i sommer? Dette bør du pakke

Sommer i Norge – finnes det egentlig noe bedre? Om du normalt reiser til sydligere strøk på denne tiden for å nye late dager på solsengen, kan vi glede deg med at mulighetene finnes her også. I Norge har vi titusenvis av vakre strender, og noen av dem er blant de flotteste i verden!

Pakkeliste til strandturen

Enten du skal ligge på gress, molo eller dyppe tærne i havet langs strandkanten, er det alltid lurt å ha med en bag som rommer det du trenger til dagens opphold, og ikke minst en kjølebag for å holde mat og drikke kaldt.

Her finner du en enkel pakkeliste for å huske det essensielle du burde ta med deg på strandturen: 

TIPS:  ta med to håndklær, et du kan ligge på og et som du kan tørke deg med etter en dukkert.

6 smarte løsninger på stranden

En strandtur er enkel i seg selv og krever heldigvis ikke mye innsats eller planlegging. Likevel finnes det mange smarte produkter som man kanskje ikke tenker på å ta med. Her har vi samlet 6 produkter som gjør strandturen enklere!

1 Sandfritt strandteppe-underlag

Genialt og praktisk strandteppe-underlag som alltid er sandfritt! Teppet er konstruert med 2 lag, slik at sanden faller ned gjennom stoffet og blir der. På undersiden kan ikke sanden trenge opp gjennom stoffet. Slik sikrer du at teppet alltid er sandfritt, og at du ikke får sand på undersiden av håndklærne dine.

2 BarbECO Minigrill

Praktisk og miljøvennlig alternativ til engangsgrillen! BarbECO bruker grillbriketter som blir varme på få minutter. Brikettene er laget av kokos som er nedbrytbart, slik at du ikke etterlater deg avfall i naturen.

3 Bærbar høyttaler

Slapp av og lytt til favorittmusikken din med Pulsar Crystal Can Bluetooth-høytaler. En liten høyttaler som passer perfekt til strandturen. Med en trådløs rekkevidde på 10 m kobler du den enkelt til smarttelefonen, du kan også velge å koble deg til via aux-kabel.

4 Powerbank

Om du spiller musikk eller hører på lydbok fra telefonen kan det være lurt å ha med en powerbank i tilfelle du går tom for batteri! Origin Powerbank er dessuten en lommelykt og håndvarmer, så her får du flere funksjoner i samme produkt!

5 Badesko

Bruk badesko for å beskytte føttene mot varm sand, skarpe steiner eller glasskår! Oceanside badesko er en stilig og komfortabel modell i nopren- og meshmateriale med grepvennlig såle. Tilgjengelig til dame, herre og barn.

6 Kjølebag

Hold mat og drikke kaldt med en praktisk kjølebag! Kjølebagen rommer 18 liter og du får plass til 1,5 liter flasker uten problem.

TIPS: Husk kjøleelement!