Beurer Ansiktssauna FS 50

Produktnr: 20-571

Dette er en brukervennlig ansiktssauna som bruker damp til å rense huden på en enkel og naturlig måte.

✔️ Naturlig ansiktsrens
✔️ Åpner porer
✔️ Justerbar dampmengde

kr 899,-

Tomt på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Beurer FS 50 er en brukervennlig ansiktssauna som bruker damp til å rense huden på en enkel og naturlig måte. Dampen åpner porene og fjerner urenheter.

 

Førstegangsbruk

Plasser enheten på en flat, fast, jevn og vannfølsom overflate eller på et bord. Bruk målebegeret til å fylle enhetens vannbeholder med vann. Ikke overskrid det maksimale fyllingsnivået. Du bør aldri fylle beholderen direkte under rennende vann, men kun bruke målebegeret som følger med. Vannvolumet ved maksimalt påfyllingsnivå er nok til ca. 20 minutters bruk.

Ikke bruk oljer, urter eller andre aromatiske stoffer som erstatning for vann, men kun tilsatt tilstrekkelig vannfylling.

I tillegg til ansiktsmasken er det også et spesielt feste for nesen. Fest ønsket dampmaske på basisenheten ved å vri den. Sørg for at masken fester seg godt med knottene.

 

I bruk

Bruk av ansiktssaunaen gir et ideelt grunnlag for kosmetisk ansiktspleie. Huden i ansiktet forbedres optimalt for videre behandlinger, som dyprens, fuktighetsgivende, ansiktsmasker etc. Skjønnhetssalonger begynner veldig ofte ansiktsbehandlinger med en dampbehandling. Den forfriskende dampen øker hudsirkulasjonen, porene åpnes og urenheter fjernes lettere.

Du kan dermed få et perfekt grunnlaget for enhver form for ansiktspleie. Hudpleieproduktene trenger dypt inn i huden gjennom de åpnede porene, og optimerer dermed virkningen.

 

Bruk av ansiktssaunaen

Plugg inn i stikkontakten. Vri deretter bryteren med klokken til den røde indikatoren lyser opp. Vri bryteren først til posisjon “2” for å øke hastigheten på oppvarmingen. Etter ca 5 minutter, begynner dampen å stige. Vri bryteren tilbake til posisjon “1” for å redusere dampeffekten.

 

Justerbart damputtak:

Du kan også regulere styrken på damputløpet ved å dreie på dampskiven. Når damputløpet er lukket, kommer dampen ut av dampventilen som er plassert på baksiden av enheten eller masken. Vannoppvarmingsfasen kan også forkortes ved å stenge dampplaten. For å unngå brannskader, ikke berør damputløpet direkte og sørg for at dampen kan komme ut av ventilen fritt. Sett deg nå ned foran enheten. Bøy deg fremover til ansiktet ditt er over masken.

 

Bruk av medisinske urter, oljer og andre aromatiske stoffer

Aromatilbehøret gjør at du kan bruke medisinske urter, oljer og andre aromatiske stoffer som del av aromaterapibehandlingen. Salt bør ikke brukes. Bruk kun medisinske urter, oljer og andre aromatiske stoffer som er beregnet og egnet for bruk med dampmaske og er lisensiert for dette av produsenten av disse stoffene.

 

Bruk:

Åpne lokket på aromatilbehøret. Ha i noen dråper av oljen på en bomullsull. Sett inn bomullsullen og lukk deretter aromatilbehøret.

Viktig: Ikke fyll dufter direkte i vannbeholderne; dette kan føre til en feil på enheten. Manglende overholdelse vil føre til ugyldiggjøring av garantien.

Bruk av nese-/munndampmasken

Siden slimhinnen i menneskenes nese er svært følsom, må du aldri bruke enheten på nivå “2” ved bruk med nese-/munndampmasken. Ikke hold nesen for nær masken under bruk.

Behandlingen bør ikke vare mer enn 10 minutter per dag og bør gjøres 2–3 ganger i uken på det meste.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,96 kg
Merke

Beurer

Garanti

3 år

Omtaler