Beurer MP 70 Parafinbad

Produktnr: 20-568

«Fantastisk behagelig for hender med leddgikt. Lindrer smerter,og gir økt blodsirkulasjon,for meg. » Kunde, enklereliv.no

✔️ For glatte hender, føtter og albuer
✔️ Fremmer opptaket av næringsstoffer og fuktighet
✔️ Inkluderer parafin og plastfolie

kr 1 399,-

4 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Grov, tørr eller stresset hud er et problem for mange mennesker, spesielt på vinteren. Ved hjelp av et parafinbad åpner man porene og blodsirkulasjonen stimuleres. Næringsstoffer og fuktighet kan derfor absorberes optimalt – for smidig hud på hender, føtter og albuer.

Hvem passer parafinbadet for?

Parafinbadet passer for en rekke personer, inkludert de med behov for spesiell pleie som ved fibromyalgi eller leddgikt. Det er også ideelt for alle som ønsker å opprettholde myk og sunn hud.

Annen relevant informasjon

Beurer MP 70 leveres med alt du trenger for å komme i gang, inkludert 30 plastfolier og 2 x 450 g parafinvoks med en delikat appelsin duft. Etter en behandling på rundt 20 minutter, kan voksen enkelt fjernes og kastes. Den praktiske ledningsvinderen gjør det enkelt å lagre enheten og sparer plass.

Produktfunksjoner og tekniske spesifikasjoner

  • CE-merket: Ja
  • Driftsmodus: Strøm
  • Effekt: 83 watt
  • Produktmål: 33 x 23 x 18.5 cm
  • Garanti: 3 år

Metabeskrivelse:

Få silkemyke hender, føtter og albuer med Beurer MP 70 Parafinbad. Øk opptaket av fuktighet og næringsstoffer. Alt du trenger inkludert. Kjøp nå!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke

Beurer

Garanti

3 år

Omtaler