Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX. Ikke bare er nyhetene lekre å se på, men også superkomfortable å gå med. Dette er skoene for alle som elsker å være på farten, enten i byen eller i skog og mark! Les om teknologien og ut hvorfor du bør investere i et par GaitLine-sko her.

GaitLine Advance PRO

GaitLine Advance PRO er skoen for deg som elsker et sporty uttrykk, uten at det går på bekostning av komfort. Den strikkede overdelen tilpasser seg foten gjennom hele dagen, for en perfekt passform.

Helt ny mellomsåle

Advance PRO har i tillegg den helt nye mellomsålen IGNITE PRO, som gir fantastisk demping, markedets beste rebounce, lav vekt og svært god varighet.

Med andre ord en luftig og perfekt høstsko for de som går mye i løpet av dagen. Takket være det sporty designet kan man lett kombinere skoen med både jeans, kjole og treningstights.

Du finner skoen i fargene sennepsgul og sort. Les spørsmål og svar om såleteknologien i Advance Pro her.

TIPS: Den luftige overdelen gjør at skoen også kan passe til en bredere fot. 

GaitLine Route TRX

GaitLine Route TRX er også en helt ny modell hos Enklere Liv og er perfekt for høsten til både korte og lange turer, enten i urbant eller i skog og mark! Med en overdel i et lett vannresistent materiale er GaitLine Route TRX den perfekte skoen med tanke på høstens skiftende vær.

Høstens nyhet kommer fargene, sort og Macchiato/Vanilla/Specles.

TIPS: På grunn av den forsterkede overdelen i termoplast anbefaler vi at du går opp ½ til 1 størrelse opp, da skoen kan oppleves som liten.

TIPS: På grunn av den forsterkede overdelen i termoplast anbefaler vi at du går opp ½ til 1 størrelse opp, da skoen kan oppleves som liten.