Kjekt å vite om sko og brodder

Kjekt å vite om sko og brodder

Vurderer du å kjøpe et par GaitLine-sko, TraXole piggsko eller lurer du rett og slett på hvordan du tar vare på dine sko? Her finner du svarene!


Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine.

Spørsmål og svar om GaitLine Advance PRO

Vi tok en kort prat med GaitLine-Gründer Håvard Engell og -designer Petter Nordbø for å høre litt mer om den nye GaitLine-modellen, Advanced Pro. Hva er nytt med denne skoen?

Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX.
tre kvinner går opp en trapp i gaitline sko

– Den perfekte restitusjons sko

Alice Ulla Berg har drevet aktivt med friidrett i 14 år. Her forteller hun hvorfor hun mener GaitLine er den perfekte sko til restitusjon.

Våre beste 17. mai tips

Nå er det for de fleste av oss lenge siden vi feiret 17. mai på en skikkelig måte, med full finstas, tog, iskrem og flagg. Her kommer det en overlevelsesguide til deg som ønsker å få en finest mulig nasjonaldag, (nesten helt) fri for slitne føtter, møkkete og våte klær.
Maria Kronborg og Gaitline

– Som å gå på luft!

Med mange baller i lufta som mamma, lærer og idrettsutøver ble GaitLine midt i blinken for Maria, som elsker å være i aktivitet
Fysioterapeut Marthe og GaitLine

Fysioterapeutens favoritt-sko

Privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi, Marthe Strandbakke, forteller om sine favoritt-sko, GaitLine!
en jente sitter på en brygge i solskinn med gaitline sko

Vårens kuleste sneakers

Sjekk ut vårens nye sneakers fra norske GaitLine, som i tillegg til å være fine, også er superkomfortable.
GaitLine teknologi

Dette er GaitLine-teknologien

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Finn ut mer her.

Slik kan du få en bedre rygg

Er du plaget med vond rygg? Her får du tips til forebyggende tiltak og hva du kan gjøre når ryggen først er vond.