Kjekt å vite om sko og brodder

Kjekt å vite om sko og brodder

Vurderer du å kjøpe et par GaitLine-sko, TraXole piggsko eller lurer du rett og slett på hvordan du tar vare på dine sko? Her finner du svarene!


Steg for steg mot bedre helse

Asfalt og hardt underlag gir føttene våre juling på daglig basis. Gi dem derfor den omtanken de trenger og fortjener. Les mer om våre såler fra Godfot her.
GaitLine teknologi

Dette er GaitLine-teknologien

Mens trenden innen løpesko/fritidssko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. Finn ut mer her.

Våre beste 17. mai tips

17. mai er en dag fylt med festlige tradisjoner som tog, iskrem, og flaggheising. Men det kan også være en utfordrende dag med lange køer, slitne føtter og potensielt møkkete og våte klær. For å hjelpe deg å få en finest mulig nasjonaldag, har vi satt sammen en liten guide.

Smarte løsninger til vinterferien

Har du mange planer for vinterferien, eller skal du ta det helt med ro hjemme? Uansett hva du har planlagt kan Enklere Liv hjelpe deg med å få en smartere vinterferie! Her finner du våre beste råd.

Trendy vintersko med unik såleteknologi

Vinteren er rett rundt hjørnet, som betyr at tiden snart er inne for å finne frem vinterskoene igjen. Heldigvis betyr det også at verdens beste vintersko er tilbake! En kald og røff vinter er ikke noe problem med de tøffe vinterskoene fra GaitLine.

Spørsmål og svar om GaitLine Advance PRO

Vi tok en kort prat med GaitLine-Gründer Håvard Engell og -designer Petter Nordbø for å høre litt mer om den nye GaitLine-modellen, Advanced Pro. Hva er nytt med denne skoen?

Høstens må-ha sneakers

Gå som du aldri har gått før med høstens nyheter fra GaitLine! Denne gangen kan vi by på to helt nye modeller, GaitLine Advance PRO og GaitLine Route TRX.
tre kvinner går opp en trapp i gaitline sko

– Den perfekte restitusjons sko

Alice Ulla Berg har drevet aktivt med friidrett i 14 år. Her forteller hun hvorfor hun mener GaitLine er den perfekte sko til restitusjon.
Maria Kronborg og Gaitline

– Som å gå på luft!

Med mange baller i lufta som mamma, lærer og idrettsutøver ble GaitLine midt i blinken for Maria, som elsker å være i aktivitet
Fysioterapeut Marthe og GaitLine

Fysioterapeutens favoritt-sko

Privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi, Marthe Strandbakke, forteller om sine favoritt-sko, GaitLine!

Slik kan du få en bedre rygg

Er du plaget med vond rygg? Her får du tips til forebyggende tiltak og hva du kan gjøre når ryggen først er vond.