-50%

-50%

Kjølebag 24 L, Mørk blå

Varenummer: 34-702

Kjølebag i polyester som rommer 24 L.  Med to bærehåndtak. Ett stort rom hvor man kan få plass til flere 1,5 l flasker. En super kjølebag i klassisk design som rommer mye.

kr 60,-

Før kr 119,- Vår førpris er produktets ordinærpris hos oss. Vi bruker vår førpris som vår sammenligningspris under kampanjer og medlemstilbud.

Kampanjeslutt: 30.11.23

Utsolgt på nett

Produktet er dessverre utsolgt i alle våre butikker og ikke tilgjengelig for Klikk & Hent.
Medlemstilbud? Husk å logge inn for å få riktig pris.

Beskrivelse

Beskrivelse

Vår praktiske og stilige kjølebag på 24 liter – den perfekte løsningen for å holde mat og drikke kjølig på turen!

Kjølebagen er laget av polyester og har en kapasitet på 24 liter, som gir god plass til all mat og drikke du trenger for turen. Baggen har en robust konstruksjon som gjør den slitesterk og holdbar, og dens isolerende egenskaper holder maten din fersk og kald i flere timer.

De praktiske bæreremmene og den lette designen gjør at du enkelt kan ta med deg kjølebagen på tur eller til stranden. Du kan også brette den sammen når den ikke er i bruk, noe som gjør den enkel å oppbevare og transportere.

Vår kjølebag har en elegant design som passer til ethvert utendørs eventyr eller piknik. Med dens romslige interiør har du god plass til å organisere mat og drikke, samt ekstra utstyr som bestikk og tallerkener.

Så hvorfor vente? Skaff deg vår 24 liters kjølebag i dag og opplev den ultimate løsningen for å holde mat og drikke kjølig på turen. Med dens stilige design og praktiske funksjoner, er den en uunnværlig følgesvenn for enhver utendørsentusiast!Mål 38x21x37 cm.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,22 kg
Materiale

polyester

Omtaler