5 tips til morsdagsgave

Morsdag 2021

I år faller morsdag på søndag den 14. februar. Er du som mange andre usikker på hva du skal gi til mamma denne dagen? Under følger en liste med mange gode tips. Har du ikke mulighet til å overrekke gaven selv kan du ganske enkelt legge inn navn og adresse til den som skal motta gaven, i kassen. 

Beurer Varmepute HK48 

Nå på vinteren passer det kanskje ekstra fint med gaver som varmer. Varmeputen fra Beurer er en perfekt gave til mange frosne mammaer og passer perfekt til kos i sofaen eller i sengen. Varmeputen har tre temperaturinnstillinger og slår seg automatisk av etter 90 minutter. Den har i tillegg BSS® overopphetingsbeskyttelse slik at du kan være helt trygg. Denne puten vet vi vil gi mamma mye glede. 

Dette sier kundene våre: 

Deilig, deilig, herlig! Jeg elsker den nye varmeputen min. ❤👍🏼

Karin fra enklereliv.no 

MG 145 Ryggmassasjepute 

Massasjeputen som ble best i test i Dagbladet, desember 2020, er en soleklar favoritt blant mange mødre. Med denne kan mamma få en behagelig og avslappende massasje hjemme. Denne massasjeputen er meget allsidig, og kan fleksibelt brukes på skuldre, nakke, rygg eller bein. I tillegg kommer puten med deilig varmefunksjon. 

Dette sier kundene våre: 

Den beste masøren, den forrige slet jeg ut😅det er den andre puta som jeg har kjøpt hos dere, kjempe god å masere 

Karen fra enklereliv.no 

HECS Varmesåler Unisex 

Alle har kjent på følelse av kalde føtter i vinterkulda. Nå finnes det heldigvis en løsning som holder føttene varme selv om gradestokken viser minus. Sålene er komfortable, ergometrisk utformet og dekt med små hull for optimal varmespredning. Disse styres enkelt med en liten fjernkontroll du kan ha på nøkkelknippet når du er ute på tur. Varmesålene fra Heat experience er den perfekte gaven til alle mammaer som beveger seg utendørs, enten det er snakk om korte gåturer eller lengre skiturer 

Dette sier kundene våre: 

Deilige såler som gir god varme. Fjernkontrollen virker gjennom skoene. 

Ingunn fra enklereliv.no 

Beurer høyt bordspeil med lys BS 55 

Er badet ofte opptatt? Noen ganger kan det være kjekt med et flyttbart speil som gjør at man kan sitte hvor som helst og fikse seg. Med dette nydelig speilet fra Beurer får man 2 i 1. Et fint speil med forstørrelsesglass og dimmbart LED-lys som gjør gir et optimalt sminkelys. Perfekt for alle mammaer i en hektisk hverdag. 

Dette sier kundene våre: 

Veldig fornøyd!

Heidi fra enklereliv.no 

Beurer Varmelaken TS19 

Har du kjent snikende kalde føtter fra damen i huset når dere skal legge dere? Dette varmelakenet er en perfekt gave til alle mødre som synes det er kaldt på soverommet. Lakenet er laget av myk mikrofleece og er veldig behagelig mot huden. Jo kortere tid man behøver for å varme opp dyna, jo raskere kommer man i dyp søvn. I tillegg trenger man ikke være bekymret over at lakenet står på, da det automatisk skrus av etter ca. 3 timer. Den perfekte gaven for alle som fryser! 

Et varme laken jeg kan anbefale videre. 

Edel fra enklereliv.no