Visste du at GaitLine er et norskutviklet skomerke?

Som tidligere ballettdanser har Håvard Engell over 40 års erfaring innenfor biomekanikk, og er en av verdens ledende eksperter innen balanse, koordinasjon og gange. Etter endt karriere som profesjonell ballettdanser og 5 års studier innen biomekanikk jobbet han 15 år i Olympiatoppen med ansvar for teknikk, koordinasjon og skadeforebyggende arbeid.

Med et mål om å lage verdens beste sko for det stående og gående menneske

Med hans iboende nysgjerrighet, med tanke på menneskelig komfort, spurte han seg selv hvorfor sko som korrigerer folks balanse, var fraværende i fottøyindustrien. Med sin lange erfaring innen balanse begynte han å se nærmere på såleteknologien, og Gaitline-reisen begynte. Underveis i prosessen erfarte Håvard fotens betydning for helse og prestasjon, og han forsto at han kunne hjelpe mange mennesker å prestere bedre og å gå riktigere. Denne erfaringen dannet grunnlaget for ambisjonen: å utvikle verdens beste sko for det stående og gående mennesket.

Revolusjonerende såleteknologi – The Sensory Gait Line

Etter mange år med lidenskap for balanse og gange, gjennom vitenskap og OL-medaljer, gikk Håvard sammen med sønnen Andreas Engell. Sammen lagde de en revolusjonerende såleteknologi med god komfort, laget spesielt for monotone bevegelser som oppstår når man går på betong og asfalt. Og resultatet?

En helt ny type sko med tanke på riktig fordeling kroppsvekten mens man går og står, samt et kontinuerlig oppdrag for å skape verdens mest komfortable sko som optimaliserer kroppen.

Gaitline Clip

SGL-TEKNOLOGI FOR KOMFORT

«The Sensory Gait Line» (SGL). Teknologien hjelper foten automatisk med å forbedre riktig bevegelse og vektfordeling gjennom hvert trinn.

Teknologien påvirker kroppen til å bli mer justert, mer balansert og komfortabel.

ARCH-ROLLER FOR EN NATURLIG FØLELSEN

Under GaitLine yttersåle vil du se en sylinder som kalles Arch-roller. Sylinderen støtter den naturlige formen på fotbuen, optimaliserer vektfordelingen og forbedrer komforten.

GaitLine-turgåere trenger nesten aldri en «ekstra», tilpasset innersåle.

TIDLØST DESIGN OG LANGVARIGE MATERIALER

Laget med førsteklasses materialer. Ingen prangende logoer. Bare verdens mest komfortable sko, laget med unik teknologi og praktisk design.

Yttersålen er laget av polyuretan, som har 20 ganger lenger levetid enn materialer i vanlige sportssko.

Kundefavoritter fra GaitLine

Tilbehør

Våre mest populære GaitLine-sko