Tid for hjemmespa

Det er aldri feil å senke skuldrene og unne seg en behagelig avslapning uten hverdagens mas og kjas. Hva med å lage et lite hjemmespa? Legg fra deg arbeidsdagen, demp belysningen og sett på avslappende musikk. Utforsk våre beste spa- og velværeprodukter for en følelse av luksus for kropp og sjel!

Gi føttene en belønning

Vi står og går mye i løpet av en dag. Gi føttene den etterlengtede pleien de har behov for! Start med et deilig fotbad, gjerne med havsalt eller vannløslige oljer. Avslutt gjerne behandlingen med en god footpeeling, for ekstra myke føtter. Ønsker du å vite mer om våre fotbad og hva forskjellen er? Les mer her.


Skrubb og vask

Gi kroppen en overhaling og en god skrubb! Ved å bruke en børste får du en grundig rengjøring av huden og et deilig, mykt resultat.

Rens og peeling av ansiktet

Peel og rens huden slik at du får en glatt fin hud med ekstra glød. Ved å fjerne døde hudceller øker du også effekten av fuktighetskremer og ansiktsmasker.

Fuktighetsgivende pleie

Gi nytt liv til hud og hender som er preget av vinteren med deilige kremer og salver!

Manikyr og pedikyr

Er det på tide med en vårrengjøring av hender og føtter, eller ønsker du rett og slett å føle deg litt ekstra fresh i hverdagen? Her får du våre beste tips til en deilig velværedag ved hjelp av manikyr- og pedikyrsett. Usikker på hva slags manikyrsett du skal velge? Les vår guide her.

Speil

Nyt en deilig ansiktsbehandling i godstolen med et praktisk speil med LED-lys!

Avslappende massasje

Unn deg selv en deilig massasje av rygg, skuldre og nakke. Perfekt oppladning til en hektisk hverdag.