Tempur Kilepute

Produktnr: 20-768

Formet for å avlaste ryggen på en naturlig måte. Kileformen gjør at bekkenet tipper fremover slik at ryggen får en mer oppreist stilling.

✔️ Bedre sittestilling og ryggpositur
✔️ Allergivennlige og resistente mot midd
✔️ Ergonomisk!

Usikker på hvilken Tempur-pute som er riktig for deg? Slik velger du riktig Tempur-pute.

kr 1 099,-

8 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Formet for å avlaste ryggen på en naturlig måte. Kileformen gjør at bekkenet tipper fremover slik at ryggen får en mer oppreist stilling.Ideell for de som jobber lenge i sittende stilling. Kan med fordel kombineres med TEMPUR Korsryggstøtte.

Om kileputen

TEMPUR® Kilepute har en skrå overflate, som bidrar til å justere ryggraden og gi en mer oppreist sittestilling. TEMPUR® Kilepute er spesielt laget for deg som jobber mye foran PC-en og sitter lenge i løpet av en dag. For ekstra komfort og trykkavlastning kan TEMPUR® Kilepute kombineres med TEMPUR® Korsryggstøtte.

Hvem passer kileputen for?

Den passer godt for de som trenger en bedre sittestilling og ryggpositur.

Den skrå overflaten til TEMPUR® Kilepute gjør at denne ergonomiske støtteputen bidrar til en mer oppreist sittestilling. En kilepute er ideel for deg som jobber på kontor, eller av andre grunner sitter i lengre perioder. Kombiner den gjerne med TEMPUR® Korsryggstøtte, for ekstra komfort og støtte.

Ideell for de som jobber lenge i sittende stilling. Kan med fordel kombineres med TEMPUR Korsryggstøtte

Fordeler

  • Alle TEMPUR produkter fra tilbehørskolleksjonen inneholder Tempur – et temperaturfølsomt material som former seg etter kroppen for å gi komfortabel støtte og avlastning .
  • Produktene er allergivennlige og resistente mot midd. Trekkene kan enkelt fjernes for vask ( se anbefalt vaskeanvisning).

Størrelse

Størrelse: 40x40x9/1cm.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 40 × 40 × 9 cm
Merke

Tempur

Garanti

3 år

Omtaler

Du liker kanskje også…