– Som å gå på luft!

Maria Kronborg og Gaitline

Med mange baller i lufta som mamma, lærer og idrettsutøver ble GaitLine midt i blinken for Maria Kronborg, som elsker å være i aktivitet. For at kroppen skulle tåle belastningen var hun avhengig av gode sko. Her forteller hun om sine erfaringer med GaitLine i en hektisk hverdag.


Etter fysioterapeutens anbefaling

Maria oppdaget GaitLine først da fysioterapeuten anbefalte henne GaitLine. Det første hun tenkte var at skoene bare var superkule.

– Men etter kun én dag med, var jeg solgt. Dette var jo som å gå på luft! Og det var første gang på lenge at jeg ikke gledet meg til å ta av meg skoene etter en lang dag.

En aktiv lærerhverdag på hardt underlag

Maria forteller at en vanlig hverdag som regel starter med levering i barnehagen, etterfulgt av en innholdsrik og aktiv arbeidsdag som lærer ved en ungdomsskole. 

– Jeg står alltid når jeg foreleser, for deretter å gå rundt til elever som trenger hjelp. Under pandemien ble skolen delt inn i ulike soner. Dette for å holde trinnene adskilt i friminuttet. Lærerne fikk derfor økt sin inspeksjonstid, og da var jeg mye i aktivitet. Men jeg går mye uansett. Som sosiallærer er jeg der det skjer.

Hun legger til at GaitLine-sko også kommer godt med som undervisning i kroppsøving.

–  Som tidligere håndballspiller har jeg lang erfaring med flerbrukshaller og hardt underlag. Da er det godt å ha en GaitLine-sko som ikke bare bidrar til å redusere belastningsskader, men også har et godt grep.

Vemodig å bytte til andre sko

Maria elsker å trene Crossfit, men innrømmer at det alltid er litt vemodig å bytte ut GaitLine-skoene for å ta på seg flate Crossfit-sko. Desto større er gleden ved å ta de på igjen for maks restitusjon, gjerne i lek.

– Etter trening, leker jeg som regel ute med 6-åringen min. Er vi ute, leker vi «boksen går», eller andre aktiviteter som involverer løping og hopping. Jeg bor rett ved Østmarka, og i helgene pleier hele familien å dra på skogstur.  

Treningsskade setter ingen stopp

Maria forteller at kroppen har vært gjennom en påkjenning, hvor begge korsbånd har blitt operert, men at hun i dag har klart å trene seg tilbake. I tillegg har hun også litt problemer med korsryggen fra tid til annen. 

– Jeg er ikke i tvil om at den gode sålen i GaitLine-skoen vil bidra til økt komfort og restitusjon. Skulle bare ønske jeg oppdaget GaitLine tidligere, spesielt i permisjonstiden, da jeg trillet og gikk turer «no stop».

Etter at hun ble anbefalt GaitLine har hun brukt GaitLine ved mange anledninger, alt fra foreldremøte til date.

– Jeg har hatt 12-timers arbeidsdag inkludert et foreldremøte, jeg har vært på klassetur, jeg har lekt med barna, jeg har vært på sommerfest, jeg har vært på reise og deltatt i NM, jeg har vært på date med mannen min og jeg har gått tur med venninner. Alt dette med Gaitline på beina. Design og komfort i en og samme sko!

Maria i GaitLine sennepsgul
Høstens kuleste nyhet fra GaitLine – Advance Pro Mustard

Skoen som motiverer til økt aktivitet i hverdagen

Helsedirektoratet oppfordrer til 30 minutter fysisk aktivitet hver dag. Selv om du har en travel hverdag, anbefaler Maria GaitLine til alle som har eller ønsker en aktiv livsstil. 

– Jeg vil påstå at dette blir enklere å gjennomføre dersom man bruker et fottøy som er designet spesielt med tanke på optimal fordeling av vekt, i hvert steg. Dette vil kanskje bidra til at du tar trappa i stedet for heisen neste gang?

Finn din favoritt blant våre GaitLine sko