Popuptelt – Ferdig oppslått telt på 1-2-3

Har du lyst til å dra på telttur men synes dørstokkmila er akkurat litt for lang? Med Popuptelt kan du endelig gjøre det enkelt! Som navnet tilsier, så «Popper» du rett og slett teltet opp på få sekunder og du kan nyte campingtilværelsen med en gang.

Hva kan du bruke popuptelt til?

Et popuptelt kan ha flere forskjellige formål. For eksempel passer det ypperlig til dagsturer ut i skog og mark, fisketurer, overnatting i egen hage med barna, festivaler og som et slags strandtelt når du skal på stranden. Siden teltet tar kort tid å sette opp er den perfekt for de spontane turene, noe som gir full fleksibilitet når du ønsker å overnatte utendørs. Bruk heller tiden på det du synes er viktig, uten at det blir en komplisert affære.

I tillegg har popuptelt ofte lav vekt og er relativt enkelt å pakke sammen når man har teknikken inne. 

Hvorfor er popuptelt et godt valg?

Du får ofte mye for pengene, spesielt hvis du regner inn tiden du bruker på å sette det opp og ta det ned. Teltet er superenkelt å bruke og har ubegrensede bruksmuligheter – perfekt for alle som ønsker å være litt spontane i hverdagen.

Slik legger du sammen et popuptelt

Er du ukjent med popuptelt anbefaler vi at du blir kjent med teltet og leser instruksjonen nøye første gangen du slår det opp. Legg merke til hvordan teltet er lagt sammen, og hvordan det vrir seg slik at det blir mye enklere å legge sammen igjen etter bruk. Når teknikken er inne tar det omtrent like kort tid å legge teltet sammen, som å slå det opp.

Vi har forståelse på at det kan være vanskelig å forstå instruksjonen og har derfor laget en video som gjør det enklere for deg å se hvordan du skal legge et poputelt sammen, ved hjelp av popupteltet fra High Peak. Samme teknikk kan brukes på de aller fleste popuptelt.