TraXole piggsko training, dame/herre – grå/blå

Varenummer: 10-650-H

“Utrolig gode å gå i samt godt grep på isen.” – Wenche

Vanntett tur- og løpesko med pigger som holder deg trygg på glatt føre. Skoene finnes også i svart/grønn.

✔️ Godt grep som gir deg trygghet
✔️ Refleks som gir trygghet og synlighet i mørket
✔️ Skoene passer perfekt til aktivt bruk

Husk skobeskytter!

kr 1 199,-

Se tilgjengelighet i butikk

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne TraXole piggsko training modellen er tilpasset deg som er glad i å ta deg en løpe- eller joggetur på vinterføret. Passer like godt til annet aktivt bruk, som for eksempel gåturer.

Hvorfor velge TraXole Piggsko Training?

Skoene har refleks detaljer som gir en økt sikkerhet og synlighet ute i vintermørket. Perfekt for deg som går mye kveldsturer etter jobb.

Skoen kommer med 17 strategisk plasserte pigger som gir et veldig godt grep på den glatte vinterisen. Trygghet er viktig på isen, derfor er disse skoene den perfekte løsningen.

Hvem passer TraXole Piggsko Training for?

Disse skoene passer for alle som liker å være aktive på vinteren på glatt føre. Det kan være både is i skog og i gatene, og skoene kan brukes begge steder. Er det høyere snøforhold i skogen kan du også se på modellen Cabin og Hiking.

Ny størrelsesguide

Etter mange tilbakemeldinger fra våre herlige kunder har vi nå endret størrelsen på alle piggsko, fra mars 2022. Hva betyr dette for deg? Det vil si at størrelsen du bestiller i dag er mer korrekt i forhold til din egen skostørrelse.

I praksis vil du derimot motta en sko hvor størrelsen på esken og inne i skoen vil avvike fra hva som står i bestillingen din. Du vil for eksempel motta skostørrelse 40 når du bestiller skostørrelse 39. Vi anbefaler at du prøver skoene på for å sjekke at skostørrelsen passer deg. Hvis du har noen spørsmål til dette, ikke nøl med å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema!

Hvordan ta ekstra vare på piggskoene?

Du kan ta vare på både piggene og gulv med et enkelt tiltak. Kjøper du TraXole Skobeskytter kan du enkelt sette denne på skoene for å beskytte både piggene, men også gulvet fra merker. Skal du for eksempel på butikken kan dette være lurt å ta med.

Annen informasjon

Skoene er tilgjengelig i størrelsene 37 til 47.
Skoene er vanntette.
Skoene finnes også i svart/grønn

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Skostørrelse

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Merke

TraXole

Farge

Grå

Garanti

2 år

Omtaler

Du liker kanskje også…