Vitility Gipsovertrekk arm hel

Produktnr: 20-347

Beskyttende gipsovertrekk for armen. Enkel å ta på og holder vannet ute fra gipsen eller bandasjen. Ideell for dusjing og bading.

  • Beskytter gipsen eller bandasjen din
  • Enkel å ta på alene
  • Holder vannet ute med elastisk lukking
kr 329,-

19 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt gipsen eller bandasjen

Vitility Gipsovertrekk for arm hel er en god løsningen for å beskytte gipsen eller bandasjen mens du dusjer eller bader. Det elastiske overtrekket sørger for at fuktighet ikke trenger inn i gipsen eller bandasjen, og lar deg opprettholde hygiene uten å bekymre deg for skade på det underliggende forbindingen.

Enkel å ta på alene

Med dette gipsovertrekket trenger du ikke assistanse for å beskytte gipsen eller bandasjen. Den er utformet for enkel påføring, slik at du kan opprettholde din uavhengighet og ta vare på personlig hygiene uten problemer.

Holder vannet ute med elastisk lukking

Det elastiske lukkesystemet sørger for at vannet holdes effektivt ute fra gipsen eller bandasjen, slik at du kan dusje eller bade uten ekstra bekymringer. Den sikre lukkingen bidrar til å opprettholde gipsens eller bandasjens integritet mens du utfører daglige hygieniske aktiviteter.

Gipsovertrekket er egnet for personer som har på seg gips eller bandasje på armen og ønsker å opprettholde hverdagslig hygiene ved dusjing eller bading. Det er også ideelt for omsorgspersoner som ønsker å sikre at deres pasienter kan opprettholde sin personlige hygiene med minimal assistanse.

OBS! Skal ikke brukes ved svømming!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 39 × 60 cm
Merke

Vitility

Omtaler