Vitility Nakkekrage

Produktnr: 20-386-H

«Fungerer veldig bra» – Sigbjørn

Komfortabel nakkekrage for optimal støtte og smertelindring, enkel å bruke med borrelås.

✔️ Fast, men behagelig nakkestøtte
✔️ Praktisk borrelåsfeste
✔️ Tilgjengelig i flere størrelser

kr 229,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedfunksjoner og fordeler

Nakkekragen gir solid og behagelig støtte til nakken, noe som bidrar til å redusere smerte og ubehag. Den er utformet for å gi stabilitet uten å begrense bevegelsesfriheten, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Den praktiske borrelåslukkingen gjør det enkelt å ta av og på kragen, og sørger for at den sitter sikkert på plass hele dagen. Den er tilgjengelig i flere størrelser, slik at du kan finne den som passer best for deg.

Hvem passer nakkekragen for?

Nakkekragen er perfekt for personer som har opplevd en nakkeskade eller lider av kroniske nakkesmerter. Den gir nødvendig støtte og lindring, noe som gjør det lettere å utføre daglige aktiviteter uten å forverre tilstanden. Kragen er også et utmerket valg for de som trenger ekstra støtte under rehabilitering etter en skade, eller for de som tilbringer mye tid foran en datamaskin og opplever nakkesmerter som følge av dårlig ergonomi.

Annen relevant informasjon

Denne nakkekragen er testet for å sikre at den oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, slik at du kan føle deg trygg når du bruker den. Den er laget av slitesterke materialer som PU og nylon, som sikrer langvarig bruk og komfort. Kragen er tilgjengelig i størrelsene M (46 cm) og L (51 cm), noe som gjør det enkelt å finne den perfekte passformen. Dette produktet er ideelt for både akutte og kroniske nakkesmerter, og kan bidra til å forbedre livskvaliteten ved å redusere ubehag og støtte helbredingsprosessen.

Produktets spesifikasjoner

 

  • Størrelser: M (46 cm), L (51 cm)
  • Materialer: PU, Nylon
  • Lukking: Borrelås
  • Justerbar høyde: Nei

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Merke

Vitility

Klesstørrelse

S, M, L, XL

Omtaler