Vitility Jelly Grip Myk – for styrketrening av hender og fingre

Produktnr: 20-375

Jelly Grip styrker hender og fingre, perfekt for rehabilitering og daglig trening.

✔️ Stimulerer nerver og muskler i hender og fingre
✔️ Ideell for rehabiliteringsøvelser
✔️ Forbedrer grep og håndstyrke

kr 279,-

6 på nettlager / Kalbakken, Oslo

5 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Jelly Grip er et effektivt verktøy for å styrke muskler og forbedre bevegelighet i fingre, hender og håndledd. Denne gelébaserte treningsenheten gir motstand som hjelper deg med å bygge styrke, uten å belaste svekkede muskler og ledd. Jelly Grip er tilgjengelig i ulike farger, der hver farge representerer et annet motstandsnivå. Dette gjør det enkelt å tilpasse treningen etter dine behov og progresjon. Regelmessig bruk av Jelly Grip vil bidra til å øke bevegeligheten i leddene og styrke fingrene, noe som er viktig både for hverdagslige aktiviteter og rehabilitering.

Hvem passer Vitility Jelly Grip Myk for?

Jelly Grip passer for alle som ønsker å forbedre grepet eller styrke hendene, enten du er en del av et rehabiliteringsløp eller ønsker å vedlikeholde håndstyrken din. Produktet er spesielt gunstig for de som har svekkede fingre eller hender, enten som følge av skader, sykdom eller alderdom. Dette treningsverktøyet er også ideelt for idrettsutøvere som vil forbedre fingerferdighet og håndstyrke, eller for personer som trenger bedre kontroll og styrke for dagliglivets oppgaver.

Annen relevant informasjon

Jelly Grip er utformet med et brukervennlig design som gjør det enkelt for alle, uansett erfaringsnivå, å inkludere styrkeøvelser i sin daglige rutine. Den ergonomiske utformingen gjør at produktet passer godt i hånden, og det lette materialet sørger for at du kan bruke det når som helst og hvor som helst. Ved regelmessig bruk vil du merke økt fingerstyrke, bedre grep og større fleksibilitet i håndleddene. Produktet er kompakt og enkelt å oppbevare, noe som gjør det perfekt for både hjemmebruk og på farten.


Produktets funksjoner og tekniske spesifikasjoner:

  • Stimulerer nerver og muskler i hender og fingre
  • Ideell for rehabiliteringsøvelser
  • Forbedrer grep og håndstyrke
  • Motstandsdyktig gelé for progressiv trening
  • Tilgjengelig i ulike motstandsnivåer
  • Lengde: 9,5 cm
  • Bredde: 7 cm
  • Høyde: 3,5 cm

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Merke

Vitility

Omtaler