Swereco Ergonomisk frukt/skall kniv

Produktnr: 21-009

Ergonomisk frukt- og skallkniv som gir et godt grep og minimal belastning på hender og armer.

✔️ Ergonomisk håndtak for komfort og kraft
✔️ Rustfritt stålblad for holdbarhet
✔️ Sikkert oppbevaringsfutteral inkludert

kr 175,-

1 på nettlager / Kalbakken

Beskrivelse

Beskrivelse

Swereco ergonomisk frukt-/skallkniv er designet med brukeren i tankene. Det ergonomiske håndtaket gir et komfortabelt og sikkert grep, noe som reduserer belastningen på hender, armer og skuldre. Dette gjør kniven spesielt egnet for personer med nedsatt håndstyrke eller leddplager. Håndtaket er laget av et grepsvennlig materiale som gir økt kraft med mindre anstrengelse, slik at du enkelt kan skrelle og kutte frukt og grønnsaker.

Bladet er laget av rustfritt stål, noe som sikrer langvarig skarphet og holdbarhet. Kniven leveres med et praktisk knivfutteral som beskytter både bladet og brukeren når kniven ikke er i bruk. I tillegg er kniven enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør den praktisk i hverdagen.

Hvem passer Swereco Ergonomisk frukt/skall kniv for?

Denne kniven passer perfekt for alle som ønsker en pålitelig og brukervennlig frukt- og skallkniv. Den er spesielt ideell for eldre, personer med leddgikt eller andre som opplever ubehag ved bruk av tradisjonelle kniver. Den ergonomiske utformingen gjør den også egnet for profesjonelle kokker og matentusiaster som tilbringer mye tid på kjøkkenet og ønsker en kniv som gir komfort og effektivitet.

Annen relevant informasjon

Swereco ergonomisk frukt-/skallkniv er mer enn bare en kjøkkenkniv; den er et verktøy som forbedrer hverdagen. Enten du skreller epler til en sunn snack, kutter grønnsaker til en salat, eller tilbereder ingredienser til en middag, vil denne kniven gjøre oppgaven enklere og mer behagelig. Det smidige knivfutteralet gjør den også til en trygg følgesvenn på campingturer eller piknik, hvor sikker oppbevaring av skarpe gjenstander er avgjørende.

Produktspesifikasjoner

  • Bladmateriale: Rustfritt stål
  • Håndtaksmateriale: Plast
  • Knivbladets lengde: 8,5 cm
  • Håndtakets høyde: 13 cm
  • Total lengde: 13,5 cm
  • Oppbevaring: Knivfutteral inkludert
  • Rengjøring: Kan vaskes i oppvaskmaskinen

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg
Merke

Swereco

Omtaler