Sov bedre

Bruker du lang tid på å sovne? Forskning viser at så mange som 10-15% av den voksne befolkningen lider av langvarige søvnproblemer. Dårlig søvn kan påvirke kroppen en hel del, alt fra humør til arbeidsevne. For å få den gode søvnen bør du legge inn en god innsats i tiltak som å dempe belysningen og unngå kaffe på kveldstid, men det handler også en del om å gjøre stedet man sover til et godt sted for søvn. Under har du våre beste tips!

Vektdyne og vekttepper

En vektdyne, eller vektteppe, er en ekstra tung dyne som kan bidra til dypere søvn og forbedret søvnkvalitet. Tyngden og trykket dynen skaper gjør at mange føler seg mer avslappet, noen beskriver det som en god klem. Finn ut mer om hva en vektdyne er her.

Nå får du 100% fornøydgaranti på alle Cura dyner! Hvis du ikke er fornøyd kan du returnere dynen innen 30 dager!

Sengesett og laken

Sovemaske

Har du ikke mulighet til å stenge lyset helt ute? Da er sovemaske et godt alternativ. Supert hjemme og perfekt på tur!

Pute

Finn den perfekte liggestillingen med behagelige puter fra Tempur, Cabeau og Go Travel.

Dagslyslampe

Høsten, og særlig vinteren, er preget av korte dager og mye mørke. Bor du langt nok nord, vil solen også bestemte perioder aldri komme over horisonten, noe som kalles mørketid. Hvis du allerede sliter med dårlig søvn og energi, kan en lysterapilampe være et godt alternativ. 

Varmelaken

Er du den som alltid klager over at det er for kaldt på soverommet? Still forberedt til de kalde nettene med et varmeteppe.