STOJO Sammenleggbar bolle

Produktnr: 31-295-H

«Kjempefin bolle til å ha med seg på tur eller reise.» – Bente

En genial sammenleggbar bolle som tåler fryser, mikrobølgeovn og stekeovn.

✔️ Kan vaskes i oppvasmaskin
✔️ Tåler 230 grader (husk å ta av plastringen)
✔️ Tåler -40 grader

Les: Slik lager du glutenfritt brød med STOJO.

kr 299,-

Beskrivelse

Beskrivelse

Stojo Bowl er gjenbruksbollen du har savnet! Med Stojo Bowl kan du ta med frokost, lunsj og middag i en bolle som kan varmes i ovn og mikrobølgeovn. Etter bruk er det bare å vaske den i oppvaskmaskin så den er klar for neste oppdrag! Stojo Bowl er superenkel å legge sammen, slik at den passer perfekt i sekken, veska eller kjøkkenskapet når den ikke er i bruk. Tåler også å fryses.

Stojo-produktene er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. De sørger for mindre avfall, og gjenbrukskopper kan også gi rabatt på kaffebarer. Produkter fra Stojo kan brukes både i oppvaskmaskin og i mikrobølgeovn. Stojo Bowl kan også fint brukes i ovnen for å varme matrester.

Merk! Ved bruk i ovn og mikro må plastringen på utsiden fjernes.
Produktet tåler +230 grader og -40c.

Hvert år produseres ca en halv milliard engangskopper. Mange av disse resirkuleres ikke ettersom noen av de inneholder plast, derfor sparer du planeten for mye unødvendig plastavfall om du bytter til en gjenbrukskopp/bowl.

Hvorfor velge Stojo?
Stojo-produktene er alle kjente for sitt smarte design. I tillegg kan du trygt ha de med på tur uten å være redd for at de skal bli ødelagte siden de tåler en trøkk.

Praktisk
Tåler mikrobølgeovn
Miljøvennlig
Vaskes i oppvaskmaskin
Lett å rengjøre

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,29 kg
Farge

Beige, Rosa

Merke

STOJO

Omtaler