Vitility Kulepenn for revmatikere

Produktnr: 20-376

Ergonomisk kulepenn som reduserer håndtretthet og behov for press.

✔️ Forhindrer overstrekk av pekefinger
✔️ Krever mindre trykk
✔️ Reduserer håndtretthet

kr 109,-

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Beskrivelse

Beskrivelse

Vitility Kulepenn for revmatikere er designet med en vinklet tommelgrep som forhindrer overstrekk av pekefingeren og trykkpunkter i tommelens folder. Dette innovative designet krever mindre trykk for å skrive, noe som gjør pennen ideell for personer med revmatiske plager eller andre håndproblemer. Den unike formen på pennen fremmer en ergonomisk skriveposisjon, som hjelper til å forhindre smerter i håndledd og hånd. Ved å fordele kontaktflaten over et større område enn vanlige penner, reduserer denne pennen trykket på hånden betydelig.

 

Hvem passer kulepennen for?

Denne kulepennen er spesielt utviklet for personer med revmatisme, leddgikt eller andre tilstander som påvirker håndens bevegelighet og styrke. Den er også perfekt for alle som opplever håndtretthet ved langvarig skriving. Studenter, kontorarbeidere og eldre vil dra nytte av den ergonomiske utformingen, som gjør skriving til en smertefri og komfortabel opplevelse.

Annen relevant informasjon

Vitility Kulepenn for revmatikere er mer enn bare en skriveverktøy; den er en nødvendighet for de som sliter med hånd- og fingerproblemer. Pennen kan brukes i alle sammenhenger, fra skriving av notater og brev til å fylle ut skjemaer. Den er også lett og enkel å håndtere, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Pennen er laget av høykvalitets PP-materiale, som sikrer holdbarhet og langvarig bruk.

Produktspesifikasjoner

  • Lengde: 25 cm
  • Bredde: 27 cm
  • Høyde: 3 cm
  • Diameter: 1,6 cm
  • Materiale: PP

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,2 kg

Omtaler