Sunrise Medical Multifeste til Nettbrett for Nova 20/Nova 30

Produktnr: 12738160

Sunrise Medical multifeste for nettbrett gir optimal brukervennlighet til Nova 20/30-stoler med justerbar plassering.

✔️ Passer de fleste nettbrettmodeller
✔️ Justerbar vinkel for optimal komfort
✔️ Perfekt for å lese, se videoer eller ta videosamtaler

kr 3 398,-

0 på nettlager / Kalbakken, Oslo (kan forhåndsbestilles)

0 på lager i Byporten, Oslo S

Beskrivelse

Beskrivelse

Sunrise Medical multifeste for Nova 20 og Nova 30 er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker enkel tilgang til nettbrettet mens du sitter komfortabelt i stolen. Multifestet er designet for å passe de fleste nettbrettmodeller og kan enkelt justeres til ønsket posisjon. Uansett om du ønsker å holde deg oppdatert på e-post, lese nyheter, ta en Skype-samtale eller se på favorittserien din på Netflix, vil multifestet holde nettbrettet stabilt og i riktig vinkel for maksimal komfort.

Det ergonomiske designet gjør at du kan justere både høyde og vinkel for å unngå ubehag eller belastning på nakke og skuldre. Det gir deg muligheten til å ha en handsfree-opplevelse mens du surfer på nettet eller ser på videoer, samtidig som du beholder full kontroll over nettbrettet.

Hvem passer Multifeste for?

Multifestet er ideelt for alle som bruker Nova 20 eller Nova 30 stoler og som ønsker enkel tilgang til sitt nettbrett uten å måtte holde det i hendene. Det er spesielt nyttig for personer som bruker mye tid sittende og som ønsker å bruke tiden effektivt ved å surfe på nettet, se videoer eller kommunisere med venner og familie via video. Med justerbare funksjoner er dette produktet også perfekt for de som ønsker å se innhold i en komfortabel og skånsom vinkel.

Annen relevant informasjon

Multifestet er enkelt å montere og kan tilpasses alle nettbrettstørrelser. Det er også lett å fjerne eller justere ved behov, noe som gjør det praktisk og fleksibelt i bruk. Multifestet er laget for å forbedre din opplevelse i Nova-stolen ved å gi deg muligheten til å multitaske eller slappe av mens du har alt du trenger innen rekkevidde.

Produktspesifikasjoner:

  • Kompatibilitet: Nova 20 og Nova 30 stoler
  • Passer til: De fleste nettbrettmodeller, opptil 11 tommer
  • Funksjon: Justerbar høyde og vinkel for optimal komfort
  • Materiale: Solid og holdbar konstruksjon
  • Bruksområde: Perfekt for videosamtaler, lesing, strømming av videoer

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 4 kg
Merke

Sunrise Medical

Omtaler

Du liker kanskje også…